Paula T.

Paula T.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod
Prijíma študentov

Paula T.

Prijíma študentov

Jazyky v malíčku :)

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj!
Som Paula a veľmi rada sa s vami podelím o moje jazykové znalosti. Som úspešnou riešiteľkou olympiády zo slovenského jazyka, mám skúsenosti z novinárskej praxe, takže slohy ani gramatika mi nie sú cudzie.
Anglicky hovorím od piatich rokov, študovala som na gymnáziu so zameraním na anglický a španielsky jazyk. Španielčinu som si na gymnáziu zamilovala natoľko, že som po maturite strávila pár mesiacov v slnečnej Valencii.
Ak si myslíte, že by som vám mohla pomôcť na vašej ceste, či už so slovenským, anglickým alebo španielskym jazykom, neváhajte ma kontaktovať. Teším sa na vás!

V prípade záujmu sa s vami rada dohodnem cez mailovú adresu pavla.tarozikova@ gmail.com

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Petra T.

Petra T.

Neoverená referencia

Paula ma doučuje angličtinu už pol roka a neviem si ju vynachváliť! Moja komunikácia sa nesmierne zlepšila, teraz už sa nevenujeme ani tak gramatike ako rozprávaniu. Hodiny sú zábavné, ale aj poučné. Jej postoj k jazykom ma nadchol až tak, že ma už mesiac doučuje aj španielčinu! Toto dievča veľmi odporúčam!

Martina J.

Martina J.

Neoverená referencia

Pauli je skvelá doučovateľka! Je milá, priateľská, zodpovedná, vždy presná a precízna vo všetkom čo robí. Veľmi ju odporúčam! Keď ju niečo baví robí to na 100%, rovnako tak aj doučovanie. Slovenčinu ovláda skvele a žiadna otázka ju neprekvapí. Všetko vie jasne a zrozumiteľne vysvetliť. Ďakujem za tvoje hodiny!!