Arife C.

Arife C.

Odpovedá do 13 hodín, na 70% správ
70% 13 hod

Arife C.

Experienced English/Turkish Teacher

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  11 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 11 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Please write to me for details before booking lessons, and please send the payments no later than 1 day, otherwise I will not continue. Thank you for understanding.

Hello everyone. I'm Arife, an English teacher from Turkey. I am 27 years old and currently I live in Bratislava. I have 5 years of teaching experience in Turkey, France and Slovakia. My English level is proficient and I have experience in teaching General English, speaking, exam preparation, Turkish, online lessons and translation. I offer face-to-face and online lectures to kids, teenagers and adults depending on their needs, interests and background knowledge.
Face-to-face classes; 12e/40 minutes and 17e/60 minutes,
Online classes; 11e/40 minutes and 15e/60 minutes.

Ahojte. Som Arife, učiteľka angličtiny z Turecka. Mám 26 rokov a momentálne žijem v Bratislave. Mám 4 roky pedagogickej praxe v Turecku, Francúzsku a na Slovensku. Moja úroveň angličtiny je dobrá a mám skúsenosti s výučbou všeobecnej angličtiny, hovorením, prípravou na skúšky, turečtinou, online lekciami a prekladom. Ponúkam osobné a online prednášky deťom, tínedžerom a dospelým podľa ich potrieb, záujmov a znalostí.
Osobné kurzy; 12e/40 minút a 17e/60 minút,
Online kurzy; 11e/40 minút a 15e/60 minút.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

11 € / 45 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Lucia C.

Lucia C.

Neoverená referencia

Arife je velmi mila a prijemna lektorka. Som zaciatocnik a na hodiny je vzdy pripravena a vsetko dopodrobna vysvetli. Hodiny su zaujimave a vzdy sa na ne velmi tesim. Vrelo odporucam kazdemu. ❤️🇹🇷

Patrik Š.

Patrik Š.

Neoverená referencia

K Arife chodím na hodiny anglického jazyka. Na hodiny chodí pripravená a je na nich vždy dobrá nálada. Milá baba, určite odoprúčam :)

Laura J.

Laura J.

Neoverená referencia

K Arife som sa prihlásila na hodiny tureckého jazyka ako úplný začiatočník. Som veľmi spokojná s jej profesionálnym a priateľským prístupom. Hodiny sú vždy zaujímavé a vidim, že vďaka jej prístupu môžem napredovať. Taktiež si vážim jej flexibilitu a poskytnutie potrebných materiálov na štúdiu. Arife ako lektorku urcite velmi odporucam :)

Martina H.

Martina H.

Neoverená referencia

Arife ako lektorku anglického jazyka vrelo odporúčam. Doučovanie prebieha online formou a len v anglickom jazyku. Hodiny sú vždy v príjemnej a priateľskej atmosfére. Arife je velmi milá, trpezlivá, gramatiku vie jasne a zrozumiteľne vysvetliť, vždy je pripravená na hodiny potrebnými materiálmi s ktorými pracujeme, taktiež oceňujem, že nám zašle v prípade potreby dodatočné materiály na uchopenie gramatiky (slovíčka, vysvetlenia). Od kedy máme Arife ako lektorku sme vo firme všetci spokojní s tým ako napredujeme v rámci anglického jazyka :-) ;-)

Petra K.

Petra K.

Neoverená referencia

Absolútna spokojnosť. Na hodinách cítiť, že to robí z lásky. Oceňujem jej flexibilitu, časové možnosti, okamžitú písomnú komunikáciu, profesionálnosť a ľudsky prístup. Ari je velmi príjemná, ústretová, trpezlivá a priatelská. Hodiny s ňou sú zabavné, originálne a naplnené anglickými konverzáciami. Už po pár týždňoch som si istejšia pri rozprávaní. Všetkým, ktorí váhajú, či áno alebo nie, doučovanie s Ari môžem iba odporučiť.

Odpoveď doučovatela:

Thank you for your kind words, Petra. It made my day :-) And I am happy to help <3

Fotky a certifikáty