Barbora B.

Barbora B.

Prijíma študentov

Barbora B.

Prijíma študentov

Doučovanie žiakov na základných školách

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend

Popis

Ahojte, dobrý deň! :)
Čo sa týka mojej osoby; moje meno je Barbora, vyštudovala som pedagogickú akadémiu v odbore učiteľstvo pre materské školy a vychovávateľsto. Momentálne si dopĺňam vzdelanie na Vysokej škole v odbore špeciálna pedagogika a pedagogika osôb s poruchami učenia.

V prípade Vášho záujmu Vám môžem ponúknuť doučovanie Vášho dieťatka, ktoré navštevuje základnú školu prevažne prvý stupeň (samozrejme po dohode aj druhý stupeň základnej školy). Najmä predmety matematika, slovenský jazyk, pre tých najmenších čítanie, nácvik čítania, nácvik písania, po dohode aj iné predmety.

Doučovanie by prebiehalo formou on-line (napr. Skype, Zoom...). Chcela by som pomôcť žiakom, najmä v tomto čase, kedy nám súčasná situácia nedovoľuje vzdelávať sa na školách. Doučovanie si predstavujem hlavne hravou, voľnejšou formou, aby dieťa nebolo v strese, nervózne a aby sa tešilo na každé jedno naše spojenie. Samozrejme čakali by nás nejaké úlohy, cvičenia, vysvetľovanie učiva, ktoré robí problém a pod. Verím, že by sme spoločne našli cestu, ktorá bude dieťatku vyhovovať :)

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, ja sa veľmi poteším, ak Vám budem vedieť a môcť pomôcť🤗