Barbara R.

Barbara R.

Odpovedá do 48 hodín, na 100% správ
100% 48 hod+

Barbara R.

Doučovanie žiakov ZŠ - 1. a 2. stupeň v Bratislave! :) SJ/SJL/BIO aj SŠ.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ahojte! Som absolventka bilingválneho (ruský jazyk) gymnázia v Bratislave. Momentálne študujem na VŠ - SZU. Predtým som chodila jeden rok na PrifUK - učiteľstvo biológia a chémia.
Slovenský jazyk bola moja srdcovka už od ZŠ, čo sa odzrkadlilo aj na mojich výsledkoch s čistými jednotkami. U biológie/prírodovedy to platilo rovnako. Problém mi nerobí ani ruský, anglický jazyk (od 3 rokov) či chémia

Čo ponúkam?
Vysvetlenie Vami zvoleného učiva, príprava na písomky, prijímačky (na SŠ zo SJ/SJL), príprava na testovanie 5 a 9 (SJ/SJL), pravidelné testovanie, diktáty, cvičenia, texty a domáce úlohy.
Dopredu mám pripravené materiály pre ľahšie pochopenie učiva a samozrejme ochotný a trpezlivý prístup. Učím efektívne a hravou formou.
S deťmi veľmi rada pracujem, najmä ak vidím snahu a pokrok.

Pre STREDOŠKOLÁKOV: Ponúkam lekcie SJ/SJL a BIO. Príprava na písomky, skúšanie, reparát, maturita. Neváhajte mi napísať, ak máte s niečím problém, dohodneme sa.

MIESTO: Aktuálne vediem lekcie online cez Skype alebo MSTeams. Po opatreniach možné doučovanie osobne u mňa.

Možnosť doučovania aj viacerých žiakov súčasne - napríklad spolužiakov.

KEDY: V pondelok a piatok - poobede, víkend - doobeda

Milí rodičia! Materiály posielam aj na váš e-mail, ktoré treba pri online výuke žiakovi vytlačiť.

CENA: Prvá "hodina" je úvodných 30 minút za 5Eur. Tu sa predstavíme, povieme si, ako bude doučovanie prebiehať, Vaše očakávania, problémové učivá a vyskúšame pri online doučku, či funguje správne technika. Týchto 30 min. prebieha zásadne spolu s rodičom. :)
Cena za 60min je 12Eur - Aj online aj osobne. Rodič môže, nemusí pri doučovaní byť, je to už na Vás. :)
Uprednostňujem žiakov, ktorí hľadajú doučovanie dlhodobo.
Platbu uprednostňujem vopred prevodom na účet.

Poprosím, aby všetci žiaci dodržiavali dohodnutý čas doučovania. Opakované meškanie/rušenie či nezáujem o učenie nebudem akceptovať a Vaše miesto na doučovanie uvoľním žiakovi, ktorý sa chce zlepšiť a naučiť.

Je zavedený STORNO poplatok vo výške 100% dohodnutej ceny lekcie v prípade zrušenia lekcie neskôr ako 24h pred jej začatím.
Vážim si svôj a aj Váš čas. :)

Budem sa tešiť! :)

-Baška