Barbora S.

Barbora S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 60% správ
60% 1 hod
Prijíma študentov

Barbora S.

Prijíma študentov

Doučovanie nemeckého jazyka aj z pohodlia domova za prístupnú cenu.

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  13 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 13 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Máš záujem o hodiny nemčiny?
Som bývalou študentkou univerzity Konštantína Filozofa v Nitre a vyštudovala som odbor nemčina v hospodárskej praxi. Rada doučím kohokoľvek kto má záujem o základný prehľad nemeckého jazyka. Doučujem kategórie od A1-B2. Vyučujem formou, ktorá osloví každého, pretože aplikujem záživnú formu výučby. Zameriavam sa na študentov základných, stredných ale aj vysokých škôl či už prípravy k maturitám alebo k certifikátom. Neváhajte ma kontaktovať, rada vás naučím akou formou sa dá rýchlo zdokonaliť v tomto jazyku.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

13 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Mário T.

Mário T.

1 odučená lekcia

Mám za sebou už 5 hodín a nemôžem nič zlé napísať. Keď niečo neviem tak sa k tomu vrátime a vysvetlíme si to znova, pani doučovateľka je milá a trpezlivá. Keď sa dohodneme na nejaký deň a hodinu tak nemešká. Na každej hodine je pripravená s novým učivom a taktiež cviečeniami na preopakovanie starého učiva, odporúčam 10/10.

Michal A.

Michal A.

Neoverená referencia

Barbora je odmerana, svojska a jej komunikacia je direktivna pricom si vybera co chce pochopit a co nie. Ked napisem ze mozem najskorej o 19:00 tak chce hodinu o 17:00 - ignoracia. Som medzi doucujucimi uz vyse 5 rokov pri 3 jazykoch ale este sa mi nestalo aby uvodna hodina trvala 6min 7s. Neodporucam

Deleted-d347bb D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Zodpovedný prístup k výučbe. Maximálna spokojnosť. Odporúčam!