Katarína J.

Katarína J.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Katarína J.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Angličtina jednoducho a efektívne, obchodná angličtina - úvodná konzultácia ZDARMA

  • Doučuje aj online
  • Od  14 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Chcete sa naučiť angličtinu od základov, zlepšiť sa v angličtine, zmaturovať alebo potrebujete angličtinu pre Vašu prácu, štúdium či cestovanie? Rada Vám pomôžem zdokonaliť sa v konverzácii, gramatike či výslovnosti.

Volám sa Katarína a mám dlhoročné skúsenosti s komunikáciou v anglickom jazyku zo zahraničia, z medzinárodného obchodu a z doučovania anglického jazyka.

Lekcie budú prebiehať online alebo osobne v Prešove v mojej kancelárii. Úvodná konzultácia 30 minút je ZDARMA. Na cene sa dá dohodnúť.

Teším sa na Vás. :)

Referencie:
Referencia od Veroniky:
Skvela doucovatelka, flexibilna, velmi ustretovy pristup a velmi ferova cena, na ktorej bolo mozne sa dohodnut. Kvalita prace - skvela :-) - 12. 12. 2020

Referencia od Katky, mamy Jakubka (8 rokov):
Ďakujeme za hodinu, bola super...Jakubkovi sa páčila...Mal vysvetlené, čo nevedel a už sa mu lepšie číta. Budeme pokračovať pokiaľ sa nezlepší...
28.1.2021

Referencia od Ota:
Katka bola ústretová, flexibilná, milá, so zmyslom pre humor a navyše dobrá učiteľka, keďže som skúšku zvládol. Môžem len odporučiť.
4.10.2021

Referencia od Radovana:
Kurz hodnotím velmi pozitívne, cena, prístup lektorky, priebeh hodiny, možnosť online ale aj osobných hodín. Odporúčam všetkým
18.12.2022

Referencia od Denisy:
Dakujem Kataríne za intenzívne hodiny anglického jazyka počas 2 rokov. Začala som sa učiť AJ na začiatku 1. maturitného ročníka , nakoľko som sa musela naučiť za dva roky Aj zo stupňa 0 na B1 . Vďaka trpezlivosti Kataríny a jej učebným skúsenostiam som svoju maturitu tento rok z AJ jazyka zvládla na 2 . Vrelé odporúčam Katarínu každému kdo sa chce naučiť rozprávať Anglicky. Dakujem pekne Katka .
8.6.2023

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

30-minútová konzultácia ZDARMA. Prosím píšte mi správu alebo volajte tel. 0948 238 457, ak si chcete objednať konzultáciu zdarma, ďakujem :)

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

Prosím píšte mi správu alebo volajte tel. 0948 238 457, ak si chcete objednať hodiny, ďakujem :)

14 € / 60 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Veronika G.

Veronika G.

Neoverená referencia

Skvela doucovatelka, flexibilna, rychla, velmi ustretovy pristup a velmi ferova cena na ktorej bolo mozne sa dohodnut. Kvalita prace - skvela :-)

Odpoveď doučovatela:

Referencia od Katky, mamy Jakubka (8 rokov): Ďakujeme za hodinu, bola super...Jakubkovi sa páčila...Mal vysvetlené, čo nevedel a už sa mu lepšie číta. Budeme pokračovať pokiaľ sa nezlepší... 28.1.2021 Referencia od Ota: Katka bola ústretová, flexibilná, milá, so zmyslom pre humor a navyše dobrá učiteľka, keďže som skúšku zvládol. Môžem len odporučiť. 4.10.2021 Referencia od Radovana: Kurz hodnotím velmi pozitívne, cena, prístup lektorky, priebeh hodiny, možnosť online ale aj osobných hodín. Odporúčam všetkým 18.12.2022 Referencia od Denisy: Dakujem Kataríne za intenzívne hodiny anglického jazyka počas 2 rokov. Začala som sa učiť AJ na začiatku 1. maturitného ročníka , nakoľko som sa musela naučiť za dva roky Aj zo stupňa 0 na B1 . Vďaka trpezlivosti Kataríny a jej učebným skúsenostiam som svoju maturitu tento rok z AJ jazyka zvládla na 2 . Vrelé odporúčam Katarínu každému kdo sa chce naučiť rozprávať Anglicky. Dakujem pekne Katka . 8.6.2023