Mira V.

Mira V.

Odpovedá do 4 hodín, na 100% správ
100% 4 hod
Prijíma študentov

Mira V.

Prijíma študentov

aktívna francúzština a angličtina pre deti online

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Salut!
Už takmer 20 rokov pomáham deťom od najútlejšieho veku ako aj dospelým aktívne si osvojiť cudzie jazyky. Vo svojich online kurzoch sa Vám budem prihovárať zo srdca Francúzska - Burgundska, kde žijem a pracujem ako profesorka cudzích jazykov. Okrem bohatej pedagogickej praxe ma tiež inšpirujú moje skúsenosti matky trilingválnych detí ako aj početné špecializované školenia o najnovších vedeckých poznatkoch o bilingvalizme a efektívnom učení (sa) jazykov. Samozrejmosťou sú pre mňa hodiny ako aj materiály šité na mieru študenta, osobné poradenstvo, používanie moderných didaktických prostriedkov ale hlavne pozitívny prístup a no stress :)
V ponuke sú aj prázdninové balíčky za zvýhodnenú cenu.
V súčasnosti sa zameriavam na vuyčovanie a doučovanie pre deti, v rámci ktorého vyuzívam aj prvky pedagogiky Montessori.
Rada odpoviem na Vaše prípadné otázky. A bientôt!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Dana J.

Dana J.

Neoverená referencia

Mira Vernay vyučuje naše deti (10 a 14 rokov) francúzsky jazyk už druhý rok. Deti sa vždy na hodiny tešia, radi si robia úlohy a precvičujú si slovíčka. Mira im vždy pripraví zaujímavý program vyučovacej hodiny, zasiela materiály, pesničky, hry a deti motivuje pozitívnym prístupom k učeniu. Určite budeme pokračovať aj ďalší školský rok a vrelo odporúčame aj ostatným.

Janka C.

Janka C.

Neoverená referencia

Mirka uci nasho syna (10r) francuzsky jazyk od oktobra 2022. Na hodiny ma vzdy pripravene krasne materialy, aktivity, sutaze, dokaze syna vzdy zaujat. Hodiny su zabavne, interaktivne, a po skonceni vzdy posle vsetky pracovne listy na mail, linky na pesnicky aby sme doma mohli precvicovat. Mirku urcite vrelo odporucam vsetkym detickam, ktore sa chcu naucit francuzsky jazyk. Dakujeme za vsetko, Mirka 💖

Vierka

Vierka

Neoverená referencia

Lekcie s pani Mirou sa mojej dcére veľmi páčia, stále sa na ne teší, je vždy motivovaná pokračovať a plánujeme si pridať hodiny. Pani Mira je veľmi milá, ústretová a trpezlivá osôbka. Spolupráca s ňou vedie k maximálnej spokojnosti. Môžem len a len odporúčať.

Lucia R.

Lucia R.

Neoverená referencia

Mira učí mojich dvoch synov (8 a 10rokov) posledného pol roka Francúzky jazyk. Začínali od nuly. A teraz si pospevuju denne francuzke pesničky, dotahujú sa medzi sebou francúzskymi slovíčkami. Naučili sa viac ako v škole z AJ za niekoľko rokov. Hodiny sú super zábavné pre deti. Sme veľmi veľmi spokojní. Mira je veľmi svedomita v organizácií hodin, time managemente. Môžem každému len vrelo odporučiť. (Ale vlastne nechcem, aby ostala dostupná viac pre nas).

Andrea B.

Andrea B.

Neoverená referencia

Pani Mira je jednoducho úžasná.Je na hodiny precízne pripravená, načas a vždy s úsmevom.Komunikácia je na perfektnej úrovni, po ukončení hodiny zadáva úlohy, ktoré deti sami bavia.Dokáže robiť aj napriek online vyučovaniu s dieťaťom divy, moja dcérka sa neustále na hodiny francúzštiny tešila a teší a čo je úplne super, z izby vyšla vždy so širokým úsmevom. Myslím, že práve takýto prístup dokáže vzbudiť v deťoch tú správnu chuť spoznať jazyk a kultúru krajiny, ktorej jazyk sa učí. A po prázdninách sa na ňu opäť tešíme!Ďakujeme!

Fotky a certifikáty