Viktória R.

Viktória R.

Odpovedá do 5 hodín, na 90% správ
90% 5 hod
Prijíma študentov

Viktória R.

Prijíma študentov

Doučovanie matematiky a fyziky v slovenčine alebo angličtine

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Hello! Volám sa Viki a som študentkou stavebnej fakulty na University of Edinburgh. Matematika a fyzika ma vždy bavili, preto som si zvolila aj takýto technický odbor. Vo svojom voľnom čase rada hrávam na cimbale, klavíri alebo gitare, no momentálne sa venujem najmä hudobnej kompozícii. Rovnako ako pri hudbe, aj pri matematike či fyzike je potrebné "to think outside the box" a tak sa to snažím naučiť aj ostatných.

Strednú školu som ukončila absolvovaním programu IB (International Baccalaureate) na Gymnáziu Jura Hronca v Bratislave, kde som predtým bola študentkou 8-ročného gymnázia. Maturovala som z piatich predmetov po anglicky, medzi ktoré patrí aj Mathematics higher level a Physics higher level.

Nakoľko bývam v zahraničí, doučovanie prebieha iba online (MS Teams).

Cenník:
13€/45 minút/osoba (Základná/stredná škola)
15€/60 minút/osoba (Základná/stredná škola)
20€/60 minút/osoba (Vysoká škola)
20€/60 minút/2 osoby na rovnakej úrovni (Základná/stredná škola)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Hannah K.

Hannah K.

Neoverená referencia

S Viki som absolvovala dve hodiny matematiky, nakoľko som bola úplne zmätená vo funkciách. Naše hodiny mi veľmi pomohli a oceňujem praktický spôsob, akým mi Viki pomohla toto učivo pochopiť na písomku :)

Nina D.

Nina D.

Neoverená referencia

na viki som sa obrátila s prosbou vysvetlenia funkcií - všetkých od lineárnych, až po goniometrické, lebo nikdy som im poriadne nepochopila a ukazovalo sa to na mojich známkach v škole. už behom prvej hodiny sa mi veľa vecí vyjasnilo. viki mi vysvetlila, ako sa dá funkcie chápať oveľa intuitívnejšie a riešiť ich jednoduchšími spôsobmi, bez zbytočných komplikácií. postupne sme predbehli učivo na hodinách matematiky v škole, ktorému som následne už dobre chápala. viki mi dala aj možnosť prepočítať si príklady doma, ktoré mi opravila a potom sme si chyby prešli spolu. každý príklad sme si vždy prešli úplne do hĺbky, dokým mi to nebolo na 100% jasné. na konci doučka mi vždy posielala vyriešené príklady z tej hodiny, čo mne osobne veľmi pomohlo pri riešení domácich úloh zo školy, alebo prípravách na písomky. na čase doučka sa vždy dalo úplne v pohode dohodnúť, moje prebiehali cez ms teams. najviac asi ale oceňujem jej ochotu a nesmiernu trpezlivosť vysvetlovať veci stále a stále dookola, keď som im nechápala :D matematika bola pre mňa vždy úplne nepochopiteľná, ale viki so mnou dosiahla to, že ju už takto úplne nevnímam :)

Aleš L.

Aleš L.

Neoverená referencia

Začal som doučovanie s Viki na silvestra pred maturitou. Bol som zmätený a panikáril som. Vypracovala plán, posielala mi príklady a vďaka nej som sa mesiace plno venoval matematike a ani som si to neuvedomil. Na hodinách všetko zreteľne vysvetlila, funkcie mi kreslila (čo mi dosť pomohlo). Zmaturoval som nakoniec na 1 (aj z písomnej časti) po každoročnej oprave z 3 na 2 na vysvedčení. Mám pocit, že som sa za pár mesiacov s ňou naučil viac než s učiteľmi za 4 roky gymnázia.

Alexandra L.

Alexandra L.

Neoverená referencia

Viki mi vedela vysvetlit ucivo tak, aby som mu na 100% porozumela. Je velmi mila a trpezliva a tempo hodiny mi vzdy prisposobila. Vo fyzike sa vyzna a vie ju vysvetlit aj v anglictine. Vrelo odporucam! :)

Bronislava S.

Bronislava S.

Neoverená referencia

Vďaka Viki som bola úžasne pripravená z fyziky na príjimačky na české lekárske fakulty. Vysvetlila mi každé učivo, ktorému som nerozumela a prešli sme spolu postupne všetky modelové otázky. Pokiaľ som si niektoré učivo nevedela dobre predstaviť alebo zapamätať, posielala mi rôzne materiály, podklady a videá, ktoré mi taktiež veľmi pomohli. Pred príjimačkami mi Viki vytvorila rôzne testy, vďaka ktorým som si zopakovala učivo a získala aj predstavu o tom, ako zvládam počítať príklady za krátky čas. Celkovo by som doučovaniu nemohla nič vytknúť. Viki mi vždy všetko vysvetlila tak, aby som tomu poriadne porozumela a každá hodina ma veľmi bavila, nakoľko ma vždy posunula vpred a naučila som sa veľa nového za krátky čas. Viki je veľmi zodpovedná, je vidno, že ju fyzika veľmi baví a jednoznačne odporúčam každému doučovanie s ňou:).