Lucia M.

Lucia M.

Odpovedá do 15 hodín, na 50% správ
50% 15 hod
Prijíma študentov

Lucia M.

Prijíma študentov

Najlepšie doučovanie angličtiny za skvelú cenu

  • 99 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Kvalitne a lacno. Práca je moje hobby :) Mám ukončené štúdium anglického jazyka s červeným diplomom štúdium s vyznamenaním, predtým som študovala na jazykovom 8 ročnom gymnáziu, takže jazykom sa venujem veľmi dlho. Počas univerzitného štúdia som sa zúčastňovala na švouč, certifikáty z vyučovacích metód CLIL - bilingválna metóda, vyučovanie ostatných predmetov v angličtine a CALL - počítačom asistovaná metódy. Z týchto metód som písala aj diplomovú prácu s výsledným hodnotením A. Druhý odbor mam výtvarné umenie, kde výtvarnú využívam na svojich hodinách anglického jazyka, ale učím výtvarnú aj samostatne.

Mám skúsenosti s prekladaním technických dokumentov a v oblasti gastronómie a gastrotechniky vína čokolády, káva a technických dokumentov. atď... a vyučovaním v jazykových školách všetky úrovne - príprava študentov na Cambridge certifikát a výučba na gymnáziach. 10 rokov praxe, učila som menšie deti, väčšie na SŠ aj dospelých. 3 ročná Prax vo Vyučovani na jazykovom gymnáziu, 8 ročnom gymnáziu a vo firemných kurzoch. Mam tiež skúsenosti s online výučbou mladších, starších aj dospelých. Skúsenosti aj s vyučovaním výtvarnej výchovy na základnej umeleckej škole.

Robím taktiež kurzy zamerané na biznis, IT, technické, medicínske a iné zamerania a to aj pre začiatočníkov. Mám taktiež skúsenosti vyučovaním malých detí a zdravotne znevýhodnených a ako napr. deti s autizmom alebo downovým syndrómom na skole so špeciálnymi potrebami, a inými špeciálnymi potrebami kde sa ich snažím začleniť do spoločnosti formou výtvarných technik a anglického jazyka a počitačovej techniky formami vyššie Uvedenými. Skúsenosti s rómskymi deťmi.

Materiál je "free" - rôzne knihy, interaktívne knihy, kde si žiak môže online priamo na PC písať, robiť poznámky, vyplnovat kniha funguje na pc, od prípravy na cambridge certifikát, maturita, technické knihy, biznis knihy knihy, zamerané na listening, speaking, reading, writing, krátke sitkomy na počúvanie a úlohy k nim, využívam youtube pri počúvaní, bbc learning a rôzne interaktívne hry na internete a množstvo ďalších doplnkových materiálov. Zapájam deti do rôznych súťaží - oxford,... a počas kurzu im ako motiváciu vždy pošlem nejakú knižku v angličtine.

Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky alebo si želáte doklady o mojich skúsenostiach a praxe prosím neváhajte kontaktujte ma.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Fotky a certifikáty