Soňa B.

Soňa B.

Odpovedá do 36 hodín, na 80% správ
80% 36 hod
Prijíma študentov

Soňa B.

Prijíma študentov

Angličtina a francúzština pre deti hravou formou

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Bonjour! Hello!

Som absolventkou pedagogickej fakulty Univerzity Karlovej, kde som študovala francúzštinu a angličtinu. Aktuálne dokončujem učiteľstvo anglického jazyka na Wrocławskej Univerzite.

Okrem oficiálneho štúdia, ktoré zaručuje moje jazykové znalosti na úrovni C1+, som absolvovala niekoľko jazykových pobytov a študentských výmien, medzi inými Erasmus na univerzite v Paríži.

Absolvovala som aj niekoľko kurzov pre učiteľov od Člověka v tísni, napríklad o globálnom vzdelávaní alebo o využití dokumentárneho filmu vo výuke. Mám tiež certifikáty TEFL for young learners a DALF.

V praxi sa venujem najmä deťom od 2 do 15 rokov. Učila som oba jazyky na základnej škole a bola som lektorkou pre jazykové kurzy v materských školách a učiteľkou v bilingválnych materských školách. Aktuálne sa najviac venujem učeniu angličtiny na 1.stupni ZŠ, zaujímam sa o daltonský plán, Montessori a demokratické vyučovanie. Skúsenosť mám aj s individuálnymi kurzmi angličtiny pre dospelých.

Vzhľadom na to, že aktuálne bývam mimo SR, doučujem online.

Okrem AJ a FJ hovorím plynule aj po poľsky, rada si dám s niekým konverzácie z poľštiny. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Lucie H.

Lucie H.

Neoverená referencia

Soňa mě doučovala na VŠ předmět středně pokročilé Francouzštiny. S hodinami jsem byla vždy spokojená. Soňa učí velmi systematicky, tráví nad každým tématem potřebný čas a umí učivo srozumitelně vysvětlit. I komunikace a veškerá organizace kolem výuky byla perfektní.

Simona G.

Simona G.

Neoverená referencia

Zanietenosť a špičková príprava je poznávacím znakom tejto slečny.Vďaka intenzívnemu doučovaniu som veľmi dobre obstála na skúške.Hodiny prebiehali vždy v príjemnej atmosfére.Predtým som mala problém s komunikáciou,ale časom to úplne opadlo.Spokojná som aj s materiálmi,ktoré mi vždy poskytovala k danej téme.Čiže pripravenosť na hodiny hodnotím na výbornú. Ak stále hľadáte doučovateľa a neviete sa rozhodnúť,tak tu je tá správna voľba.Verím,že budete spokojní, tak ako ja.