Mi R.

Mi R.

Odpovedá do 8 hodín, na 78% správ
78% 8 hod
Skúšobná lekcia zadarmo

Mi R.

Skúšobná lekcia zadarmo

Online vyučovanie/doučovanie nemčiny

  • Doučuje aj online
  • Od  14 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Pracujem s nemčinou a učím ju už vyše 20 rokov. Mám vyštudované učiteľstvo nemeckého jazyka, viac rokov som žila v Nemecku. Pôsobila som na základnej škole, gymnáziu aj jazykovej škole, momentálne ponúkam individuálne online kurzy pre žiakov základných, stredných a vysokých škôl (disponujem živnosťou na výučbu nemeckého jazyka).

Na hodinách pracujem cez zdieľanú obrazovku s digitánymi interaktívnymi knihami, rôznymi aplikáciami a online cvičeniami. Hodiny pripravujem individuálne podľa aktuálnych preferencií/potrieb žiaka (žiak potrebuje dobehnúť učivo v škole, chce viac precvičovať počúvanie/rozprávanie/gramatiku, potrebuje pripraviť na písomku, pripraviť na skúšky DSD I/DSD II, má záujem sa v jazyku zdokonaľovať viac, ako ponúka škola...)

Na hodinách sa veľa rozprávame, automatizujeme gramatiku aj plynulosť reči. Naučíme sa rôzne stratégie učenia sa, Sprevádzem žiakov nielen počas hodín, ale aj mimo nich - na virtuálnu "nástenku" im vešiam rôzne materiály (linky na online cvičenia, videá, pracovné listy), ktoré nadväzujú na učivo z hodiny, aby sa jazyku mohli aktívne venovať aj mimo našich stretnutí.

Učenie sa jazykov môže znamenať nielen "drvenie sa", ale aj radosť a veľkú záľubu, ktoré sa pokúsim preniesť aj na teba. 🙂

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Trochu sa porozprávame (po nemecky alebo slovensky, podľa tvojich možností 🙂), aby som získala prvý dojem o tvojej jazykovej úrovni. Ty mi povieš, na čo sa chceš sústrediť, čo chceš/potrebuješ zlepšiť, s akými materiálmi v škole pracujete, ako sa ti učí jazyk najlepšie.. A ja ti predstavím spôsob, akým vyučujem.

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

Hodiny pripravujem podľa aktuálnych potrieb jednotlivých študentov. (1 VH = 40min./13€)

14 € / 45 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Jana L.

Jana L.

Neoverená referencia

Miriam je skvelá učiteľka nemčiny. Doučuje môjho syna. U chlapca, ktorého nemčina nebavila, dokázala svojím prístupom k nemu, hľadaním cesty ako mu nemčinu priblížiť, doslovne predtým nemožné. Jednoznačne Miriam odporúčam/e, je to skvelá pani učiteľka s veľkým srdcom, vyskúšajte jej hodiny a určite neoľutujete, ďakujeme

Katka H.

Katka H.

Neoverená referencia

Miriam ma doučuje od októbra (už viac ako polrok) a moje zlepšenie je vidieť hlavne v škole, učiteľka ma chváli, že som sa veľmi zlepšila. Je super, že hodiny začínajú presne na minútu. Stihneme prebrať ako gramatiku, aj rozprávanie, aj počúvanie. Dostávala som aj úlohy, ale tie som si nerobila, tak teraz dostávam takmer každý deň jedno online cvičenie cez whatsapp :D:D Ale nemčina ma začala baviť :):)

Lukáš R.

Lukáš R.

Neoverená referencia

Vďaka hodinám nemčiny s pani učiteľkou ma učenie jazyka naozaj začalo baviť. Nakoľko som už nejaké základy nemčiny mal, pokračovali sme vo výučbe nie úplne (učebnicovým) tradičným spôsobom ktorý mi veľmi vyhovoval.

Lenka B.

Lenka B.

Neoverená referencia

Veľmi milá a hlavne dobrá učiteľka nemčiny. Z veľmi slabej nemčiny som vypracovala na komunikatívnu nemčinu za necelý rok s paní doučovatelkou. Vždy som sa veľmi tešila na hodiny a zamilovala som si nemčinu aj napriek tomu že som k jazyku nikdy nemala dobrý vzťah. Určite odporúčam :)

Adriana P.

Adriana P.

Neoverená referencia

Moja dcéra sa s Miriam učí už skoro rok a jej nemčina sa veľmi zlepšila, vyskočila zo slabej trojkárky na jedničkárku. Okrem hodín jej lektorka posiela aj počas týždňa rôzne linky na hravé online cvičenia, aby bola dcéra v styku s nemčinou po celý týždeň, čo veľmi oceňujeme. Najskôr sme chceli s lektorkou učivo iba dobehnúť, no dcéra sa na hodiny veľmi teší a nemčinu si tak obľúbila, že s lektorkou pokračuje. :)