Jana K.

Jana K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod

Jana K.

Kvalitné doučovanie talianskeho a anglického jazyka

  • 5/5 (hodnotili 2 študenti)
  • 11 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
Cena Od 15 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponúkam online doučovanie anglického a talianskeho jazyka pre začiatočníkov, aj pokročilých. Mám skúsenosti s doučovaním dospelých, aj detí. Som časovo veľmi flexibilná, výučbu aj materiály prispôsobujem potrebám študentov. S angličtinou mám bohaté skúsenosti vďaka dlhoročnému štúdiu a aktívnemu využívaniu jazyka v zamestnaní. Taliančina a talianska kultúra sú mojou dlhodobou záľubou. Keďže žijem v Taliansku, s taliančinou som v každodennom kontakte a viem zaručiť kvalitnú jazykovú prípravu.
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Teším sa na spoločné hodiny s Vami.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (12)

+ Pridať referenciu
Miroslav K.

Miroslav K.

9 odučených lekcií

Janke sa chcem poďakovať za odborný prístup pri mojej výučbe. Vedela sa prispôsobiť mojim požiadavkám na konkrétne učivo. Vždy bola pripravená pred hodinou, aj s priložený mi materialmi. Vrele odporúčam. Miro.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem :)

Majka P.

Majka P.

1 odučená lekcia

Určite Janku odporúčam vždy je dôkladne pripravená, jednoducho vysvetľuje gramatiku, je flexibilná v čase aj v príprave učiva čo sa týka mojich požiadaviek. Hodnotím pozitívne. Super som spokojná. Ďakujem Jani!

Jana A.

Jana A.

1 odučená lekcia

Vrelo odporúčam Janku ako doučovateľku angličtiny. Veľmi sa mi páči, ako vie mne (večnej začiatočníčke) jednoducho vysvetliť gramatiku a ako je na každú hodinu maximálne pripravená. Je veľmi flexibilná či už v prispôsobení učiva mojim potrebám, ale aj po časovej stránke. Už po krátkom čase vidím u seba pokrok a strácam blok v rozprávaní v cudzom jazyku.Ďakujem!

Richard B.

Richard B.

Neoverená referencia

Janku odporúčam všetkými desiatimi. Naša spoločná výučba Talianskeho jazyka zatiaľ prebieha síce len zopár mesiacov, no napriek tomu si dovolím tvrdiť, že Janka je vždy na 100% pripravená a jej spôsob, resp. systém výučby je viac ako efektívny a mne osobne veľmi vyhovuje. Čiže, vrelo odporúčam aj ďalším nadšenom talianskeho jazyka! :)

Barbora D.

Barbora D.

Neoverená referencia

Janku odporucam. Hodiny prisposobuje mojim poziadavkam a potrebam. Nepouzivame ucebnicu, materialy mi posiela pred hodinou na email. Paci sa mi aj to, ze je casovo velmi flexibilna. Vzdy mi da tipy na jednoduchsie zapamatanie uciva. Dakujem. :)