Timur K.

Timur K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 60% správ
60% 1 hod

Timur K.

Zrozumiteľné vysvetlenie učiva z pohľadu študenta

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som študent na bilingválnom (anglickom) gymnáziu v maturitnom ročníku, ktorý sa v štúdiu zameral najmä na matematiku, fyziku a informatiku, z ktorých budem aj maturovať. Rád sa o problémoch z týchto predmetov rozprávam aj vo voľnom čase a neraz som pomohol spolužiakom s úspešným prejdením testov. Ak potrebuješ doučiť učivo kvôli škole, ak sa chceš prekonať a rozvíjať mimo školských látok alebo ak by si sa iba rád/a porozprával/a o tvojich obľúbených problémoch z týchto predmetov viac do hĺbky, určite ma kontaktuj. Hodiny by kvôli pandemií prebiehali online pomocov zoomu alebo inej videohovorovej aplikácie.

Všetko ovládam aj po slovensky aj po anglicky, konkrétne tieto predmety a témy:
Fyzika - všetko až po maturitu a možno pomôžem aj trošku ďalej
Matematika - všetko až po maturitu s niektorými témami naviac
Informatika - od základov používania počítača, cez vysoký level excelu, powerpointu a wordu až po programovanie v pythone za úroveň maturity, rád pomôžem aj v oblasti arduina, ak budem schopný

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
David D.

David D.

Neoverená referencia

Rok som strávil v zahraničí kde som nemal žiadne science predmety, a preto keď som sa vrátil naspäť na slovensko, musel som robiť komisionálky z fyziky. Nikdy som v nej nebol veľmi dobrý a k tomu to, že som ju rok nemal bolo celkom zdrcujuce ale timur bol výborný učiteľ. Moje komisionálky dopadli najlepšie zo všetkých a učivo celého roku som sa vdaka nemu naučil za necelý týždeň.

Zodpovedané otázky (4)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Timur K.

Matematika Bernoulliho schéma

Dobry deň vedel by mi niekto pomôcť s týmto príkladom? Aká je pravdepodobnosť že v rodine so 4 deťmi sú po a) aspoň 3 dievčatá b) aspoň 1 chlapec keď pravdepodobnosť narodenia chlapca je 0,51

Timur K.

Fyzika- Kinematika

Auto sa pohybuje rovnomerne zrýchleným pohybom. Za aký čas od začiatku pohybu prejde dráhu 100 m, ak jeho motor dokáže v priebehu 5s rýchlosť 18 km/h strojnásobiť?

Timur K.

Domáca úloha z fyziky

Viete mi pomôcť s touto úlohou ? Vopred ďakujem.

Timur K.

Domáca úloha z fyziky

Viete mi pomôcť s touto úlohou ? Vopred ďakujem.