Janka M.

Janka M.

Odpovedá do 1 hodiny, na 30% správ
30% 1 hod

Janka M.

Aby bolo doučovanie angličtiny zábava :)

  • Doučuje aj online
  • Od  5 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 5 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Hello! :) Chcel(a) by si sa zdokonaliť v angličtine, ale tie hodiny v škole ti skrátka akosi nestačia? Chceš sa zlepšovať, ale potrebuješ niekoho, kto by nad tebou stál, viedol ťa, vysvetľoval veci "po lopate"? Potrebuješ pomôcť s prípravou na maturitu? Chceš cestovať, ale bojíš sa, či sa dohovoríš? Alebo si skrátka chceš rozšíriť svoje jazykové zručnosti?
S týmto všetkým ti veľmi rada pomôžem.
Volám sa Janka, na VŠ som študovala angličtinu (ako inak :)) a angličtina je moja srdcová záležitosť, venujem sa jej od... odjakživa. :)
Anglicky komunikujem prakticky nonstop (mám anglicky hovoriaceho priateľa), pracovala som v zahraničí (Anglicko, Grécko, Omán, kde som takisto komunikovala v angličtine).
Ponúkam ti hodiny, ktoré sa ti nebudú zdať ako "drina", ale budú hlavne zábava. Pretože ja verím, že učenie sa jazyka má byť zábava a má nás to úprimne baviť. Vtedy to ide omnoho ľahšie. :)
Moja angličtina má level C1, a momentálne si robím Cambridge Certifikát z úrovne C2. Ale hlavne mám úprimný zápal a lásku k tomuto úžasnému jazyku. :)
Či si študent(ka) ZŠ, SŠ, alebo dospelý/á, a chceš si zlepšiť angličtinu, neváhaj a kontaktuj ma. Učím študentov všetkých vekových kategórií, takže mám skúsenosti s malými aj veľkými. :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

5 € / 55 min