Jakub H.

Jakub H.

Odpovedá do 36 hodín, na 67% správ
67% 36 hod

Jakub H.

Hra na gitaru

Preferované časy: doobeda, poobede, večer

Popis

Absolvoval som 11 rokov na ZUŠ, 8 rokov som hral v orchestri (z toho nejaký čas aj na bicích). S učením gitary som začal pred dvoma rokmi. Minulý rok som učil na ZUŠ. Som študentom 4. roč. pedagogiky na VŠ.

Učím začiatočníkov (od 2. roč. ZŠ) aj pokročilých. Viem naučiť rôzne štýly, záleží na Tebe, čo sa chceš naučiť :-)

Začiatočníkov učím akordy, rytmy, vybrnkávanie – na pesničkách, ktoré sa páčia Tebe. Ak máš záujem, naučím ťa hrať aj podľa nôt, prípadne klasiku. Z hudobnej teórie učím len to, čo je užitočné pre gitaristu, samozrejme podľa tvojej úrovne a záujmu.

Pokročilých vediem k improvizácií, pokračujem vo vylepšovaní rytmov a vybrnkávacích technikách, naučím ťa vytvárať akordy, rozumieť základným postupom akordov (kadenciám), techniky hrania s brnkatkom; a ak máš záujem aj klasické techniky. V technikách hry na elektrickú gitaru nie som odborník, ale pár rokov som sa tomu venoval. Širší rozhľad ponúknem v klasike, fingerstylových technikách a práci s akordami (základy jazzu).

Učím u mňa doma (Žilina-Závodie), prípadne prídem za Tebou.
10€ / vyuč. hod. - u mňa
12€ / vyuč. hod. - u Teba
Vyučovania hodina trvá 45 minút, pretože deti sa nevydržia dlhšie sústrediť a bolí ich ruka zo stláčania strún. So staršími môžem hrať aj dlhšie.