Mykhailo S.

Mykhailo S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Mykhailo S.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny a ruštiny do ľubovoľnej úrovne

  • 4,9/5 (hodnotilo 11 študentov)
  • 72 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj!

Volám sa Michal, som z Ukrajiny, mám 26 rokov.

Som študent Žilinskej univerzity odboru letecká doprava na fakulte dopravy a spojov.

Plynule hovorím po rusky (môj rodný jazyk), anglicky (rok som žil v Škótsku), ukrajinsky a pokročile česky/slovensky. Ovladam bez problemov stredoškolskú matematiku, fyziku. Tieto predmety doučujem osobne aj cez Skype už pár rokov.

Mám certifikáty IELTS (na úrovni C1 z roku 2017) a CAE (na úrovni C2 z roku 2021) - sú dostupné na mojej stranke v sekcii fotky a certifikaty.

Vaše vyučovanie bude prebiehať v príjemnej atmosfére a po niekoľkých hodinách už budete cítiť pokrok - aj keď si myslite, že jazyky nie sú vašou oblasťou :)

Cena 12 eur/hodina je uvedena za skusobnu prvu hodinu trvanim 45 minut. Potom cena je podla dohody v zavislosti od urovne a frekvencii doucovania.

Majte sa! Vidime sa na buducej hodine ;)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (12)

+ Pridať referenciu
Romeo Ü.

Romeo Ü.

3 odučené lekcie

Michal je veľmi dobrý učiteľ a vždy sa teším na jeho hodiny. Vždy keď máme hodinu, tak mám pocit že sa rozprávam s kamarátom a nie učiteľom. Vždy má pripravené materiály, ktoré na hodine preberáme, a keď niečomu nechápem tak sa mi vždy snaží pomôcť. Veľmi by som odporučil Michala ako učiteľa, kvôli jeho priateľskému prístupu k učeniu a láskavosti ktorú preukazuje počas hodiny.

Jana T.

Jana T.

2 odučené lekcie

Mykhailo má hodiny dobre pripravené, ma dobré študijné materiály, zrozumiteľne vysvetlí gramatiku, zároveň je veľmi sčítany, môžte konverzovať ma akúkoľvek tému :) Určite ho odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

ďakujem Jána 😍

Marek P.

Marek P.

1 odučená lekcia

Super ucitel, hodiny su priatelske a zlepsujem sa v beznej konverzacii. So vsetkym pomoze. Odporucam

D M.

D M.

1 odučená lekcia

S Michalom ako doučovateľom sme veľmi spokojní . Synovi pomohol s Ruštinou a matematikou. . Na každú hodinu bol 100% pripravený, synovi trpezlivo vysvetľuje učivo aj viac krát. Syn sa na hodiny vždy teší a vďaka Michalovi sa zdokonaľuje v matematike, je si istejší a Ruštinu má s originál výslovnosťou. Michala môžem len vrelo odporúčať.

Andrej S.

Andrej S.

1 odučená lekcia

Vrelo odporúčam Mykhaila ako doučovateľa, veľmi mi pomohol s mojou Ruštinou. Na každú našu hodinu bol zodpovedne pripravený, má veľkú trpezlivosť pri vysvetľovaní vecí aj viac krát. Naše hodiny sa mi páčili aj z dôvodu že som mal pocit že sa rozprávam s kamarátom a nie s nejakým strojením učiteľom. Takže za mňa maximálna spokojnosť a vrelo odporúčam.

Fotky a certifikáty