Peter K.

Peter K.

Odpovedá v priemere do 16 hodín.
16 hod

Peter K.

doučovanie anglického a nemeckého jazyka a kvalitné preklady za rozumnú cenu

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Mgr. Peter Kulich

Som absolvent prekladateľstva a tlmočníctva v jazykovej kombinácií Anglický jazyk – Nemecký jazyk + história a kultúra na UMB v Banskej Bystrici. Pracoval som ako prekladateľ v spoločnosti FM Services, kde som sa venoval prekladom dokumentov stavebného, technického, ekologického, právneho charakteru pre spoločnosť Jaguar Land Rover v rámci projektu Darwin – Nitra. Istý čas som tiež doučoval mojich kolegov a príležitostne tlmočil. Doučoval som aj súkromne anglický a nemecký jazyk a istý čas pôsobil aj ako lektor na súkromnej jazykovej škole. Dlhšiu dobu som pracoval tiež pre medzinárodnú prekladateľskú spoločnosť Lionbridge v pozícií Language Lead.

Ako prekladateľ sa venujem prekladom z rôznych oblastí a v prípade dohody tiež doučovaniu (Aj, Nj). Mám skúsenosti s rôznym typom textov a prekladov a rovnako som pracoval istý čas ako jazykový lektor. Ponúkam odborný (odborné/technické texty, návody, terminologické služby) ale aj umelecký preklad (preklad prózy, poézie, dabingových podkladov, titulkov, textov) Som držiteľ certifikátu ECQA – Terminology management v anglickom jazyku. Pri práci využívam tiež prekladateľský softvér – SDL TRADOS Studio, Multiterm a iné.


Okrem jazykov sa rovnako venujem umeniu, najmä spevu (13 rokov), mám skúsenosti so zbormi a rôznymi kapelami. Veľmi ma baví práca s hlasom a tiež rôzne vokálne techniky, skladanie, texty a hranie na rôzne nástroje.

Tiež sa zaujímam o IT a prácu s rôznymi softvérmi, video tvorbu, tvorbu stránok, nahrávanie a iné.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Helena K.

Helena K.

Neoverená referencia

Vie sa prispôsobiť Vášmu časovému intervalu, poskytuje aj materiály mimo knihy, odporúča a radí ako by Vás to najlahšie naučil, kde máte pridať, a ubrať, zameriava sa na to čo najviac potrebujete, a načo sa máte sústrediť....je to ten najlepší učitel zo štvrte Vlčince

Helena K.

Helena K.

Neoverená referencia

Každému Peťa Kulicha vrelo odporúčam, velikánska spokojnosť...je to perfektný učiteľ...naučí total všetko, na všetko odpovie...má daný učiteľský cit....ďakujéééééém moc Peťko

Helena K.

Helena K.

Neoverená referencia

..je to ten najsamlepší učiteľ zo Žiliny resp: z Vlčiniec, Peťo má neuveriteľný profesionálny pohodový, je vždy uvolnená atmosfera je pohotový na všetulinko odpovie, čo chcem vedieť bomba prístup...žiakovy naloží riadne teda, ale perfect naučí, perfekne vyslovuje, je veľmi múdry, je vytrvalí a skutočne sa snaží, aby naučil potencionálneho klienta.. Peťo Kulich je JACKPOT!!! Som skutočne nadšená jeho profesionalitou, a hlavne som rada, že som klikla na jeho meno.