Eliška K.

Eliška K.

Odpovedá do 3 hodín, na 50% správ
50% 3 hod
Prijíma študentov

Eliška K.

Prijíma študentov

Doučovanie matematiky - pochop, čo rátaš

  • Doučuje aj online
  • Od  11 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 11 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som študentka Aplikovanej fyziky na univerzite v Olomouci a matematike sa aktívne venujem veľa rokov aj vo voľnom čase. Na strednú školu som chodila na španielske bilingválne gymnázium, takže v prípade záujmu, by som vedela učivo vysvetliť aj po španielsky :)

Už od základnej školy sa úspešne umiestňujem v rôznych matematických súťažiach ako matematická olympiáda, pytagoriáda a v celoslovenských korešpondenčných matematických seminároch.

S doučovaním matematiky mám trojročnú prax a v minulosti som pomáhala organizovať celoslovenskú matematickú súťaž SEZAM.

Myslím si, že matematika vie byť ľahká pre každého so správnym vysvetlením súvislostí. Keď vysvetľujem, je pre mňa vždy dôležité, aby pri počítaní človek chápal, prečo robí to, čo robí a neučil sa naspamäť postupy, ktoré potom nevie použiť pri drobnej zmene v zadaní.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

11 € / 60 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Erika A.

Erika A.

Neoverená referencia

Od mojej 14 ročnej dcéry :) :"Eliška je velmi napomocna. Vzdy sa snazi, aby student pochopil temu. Je neustále k dispozicii svojim študentom. Tiež robi jej hodiny matematiky zaujimave, vysvetluje temu jasne a aj ak nerozumies na prvykrat, vysvetlí s trpezlivostou a aj inymi sposobmi. Podľa môjho názoru by to vsetci ucitelia mali takto vysvetlovat.

Martina H.

Martina H.

Neoverená referencia

S Eliškou som už absolvovala viacero hodín a každý jedenkrát po hodine som si bola istá, že učivu rozumiem :D Milý prístup, založený na navádzaniu študenta k výsledku, čo pomáha rozvíjať logické myslenie. Prehľadné zápisy z hodín, z ktorých sa potom jednoducho dá učiť. Páči sa mi, ako vďaka jej pomoci aj komplikované príklady sa dajú jednoducho vypočítať. Eliška má naozaj veľký talent na vysvetľovanie a učenie, vrelo odporúčam!

Andrea M.

Andrea M.

Neoverená referencia

Eliška je veľmi príjemná, ale hlavne neuveriteľne nadaná. Matematika naozaj nie je pre ňu španielskou dedinou, vie vysvetliť akúkoľvek zdanlivo neriešiteľnú úlohu. Nielenže pri riešení úloh nikdy nezaváha, ale navedie človeka perfektným spôsobom k tomu, aby sám prišiel na výsledok.  Po každom doučovaní si poviem, že to bola vynikajúca voľba. Vrelo odporúčam, 100% spokojnosť. Doučuje skutočne fantasticky!!

Livia Z.

Livia Z.

Neoverená referencia

Eliške dávam 10 hviezdičiek z desiatich. Za trpezlivosť, vedomosti a schopnosť vysvetliť matematiku. Je to veľmi príjemná a priateľská osobnosť, má dobré srdiečko. Dokáže matematiku naučiť aj anti-matikára.

Denis R.

Denis R.

Neoverená referencia

Eliška je príjemná, trpezlivá a hlavne veľmi nadaná v matematike. S jej pomocou som si uvedomil, aká môže byť matematika ľahká a vďaka jej metóde výučby som dokázal pochopiť aj zdanlivo náročné príklady. Dokázala ma previesť krok po kroku tak, aby som na problém prišiel sám a zapamätal si ho. K tomu mi vedela ponúknuť ten najlepší a najefektívnejší spôsob riešenia, aby som sa dopracoval k výsledku. Odporúčam:)