Mirka L.

Mirka L.

Odpovedá do 14 hodín, na 70% správ
70% 14 hod
Prijíma študentov

Mirka L.

Prijíma študentov

ŠPANIELSKY za 30 dní, Angličtina INAK

  • Doučuje aj online
  • Od  11 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 11 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Blogy

Popis

Holis amigos, q tal ? Ahoj, volám sa Mirka, som zo Slovenska, ale už 5 r. žijem na krásnom špan. ostrove Mallorca. Som magister - študovala som na Katolíckej univerzite v Ružomberku - Pedagogická fakulta.
Milujem Španielsko, jeho kultúru, klímu,prostredie a najmä jazyk. Ak sa aj tebe vždy páčila španielčina, tak teraz máš výbornú príležitosť naučiť sa plynulú španielčinu. V mojom prípade to tak zafungovalo. No zdokonalila som sa najmä však samotným žitím tu na ostrove. T.j. priamím kontaktom s los españoles :) To môže byť aj pre teba plus, pretože si myslím, že to je najlepší vyber doučovania s niekym, kto žije v danej krajine :)

TAKTIEŽ DOUČUJEM AJ ANGLIČTINU, kt. považujem ako základ v dnešnej dobe ( popri nemčine áno ). Angličtina je už taká international :))

•Doučujem od základov, to znam. Abecedu,výslovnosť,slov.zásobu,frázy,pravopis,gramatiku - tým docielime vedieť konverzovať v jazyku. ( v prípade, ak ide o úplného začiatočníka :) )
•Moje výučby sú určené pre dospelých, ako aj deti - mládež. Hodiny prebiehajú online formou (Skype, Zoom…)

•Mojimi hodinami poskytujem vypracovaný potrebný materiál ku každej hodine vopred zaslaný.

•Ak ťa nebaví pozeranie do kníh a uprednostňuješ viac konverzáciu, som tu pre teba. Skvelá príležitosť ako sa naučiť nový jazyk rýchlo a lacno + zábavnejšou formou.

NEVÁHAJ A KONTAKTUJ MA 😉
P.S.: všetko ťa naučím a vysvetlím...

Un saludo Mirka.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

11 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Marianna K.

Marianna K.

Neoverená referencia

Mirka ma začala učiť Španielčinu od samotných základov. Naše hodiny sú od samého začiatku veľmi priateľské, plné zábavy a poznatkov. Mirka je časovo veľmi flexibilná, trpezlivá a vždy ochotná pomôcť a vysvetliť prípadné nejasnosti. Som rada, že som sa dala na túto jazdu práve s ňou :)

Miroslav S.

Miroslav S.

Neoverená referencia

Mirka učí španielčinu môjho syna. Po dlhej dobe sa nám podarilo nájsť učiteľa, akého sme hľadali. Ochotná, časovo flexibilná, s perfektným prístupom. Syn sa vždy veľmi teší na hodinu. Za nás maximálna spokojnosť.

Deleted-b9b936 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Mirka je úžasná doučovateľka. Doučuje ma už 4 mesiace a nemám s ničím problém. Je veľmi časovo flexibilná a ochotná. Vysvetľovanie mi veľmi vyhovuje a praktické cvičenia sú síce výzva ale je to obrovská zábava. Pociťujem ako moc pri nej napredujem a som rada ,že som si vybrala práve ju.

Diana

Diana

Neoverená referencia

Mirka učí španielčinu moju dcéru,ktorá sa vždy na hodiny teší. S Mirkou sa dá dobre dohodnúť na výučbe,je veľmi priateľská a ochotná. Verím,že nás čaká ešte veľa spoločných hodín🙂

Dominika M.

Dominika M.

Neoverená referencia

Mirka doučuje španielčinu moju sestru, ktorá si to veľmi pochvaľuje. Na hodiny sa zakaždým teší, hlavne nemá stres a všetko jej je ochotne dopodrobna vysvetlené. Vrelo odporúčame.

Blogy (1)

Expresiones españolas ( španielské výrazy).

Expresiones españolas ( španielské výrazy).Hola a todos!! Ahojte všetci. Chcem Vás pozvať na môj blog, ale aj zdieľať ho s Vami. Takže vítam Vás všetkých (milovníkov španielčiny). Môj blog bude o…