Janka K.

Janka K.

Odpovedá do 48 hodín, na 50% správ
50% 48 hod+
Prijíma študentov

Janka K.

Prijíma študentov

Učiteľka Anglického jazyka / English Teacher

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

🇬🇧 Od roku 2018 pomáham ľuďom zdokonaľovať ich jazykové schopnosti a pôsobím ako lektor anglického jazyka. Ako lektorka anglického jazyka mám za uplynulé roky skúsenosť s deťmi predškolského a školského veku, tínedžermi a veľmi rada doučujem aj dospelých! Pre menšie deti preferujem aktívnu a hravú výučbu jazyka, pre dospelých výučbu prevažne Callanovou metódou / Callan Method s rešpektom individuálnych potrieb každého žiaka.

Žijem vo Veľkej Británii a vyučujem online. V rámci online výučby som flexibilná, stačí si dohodnúť čas hodiny a môžeme začať.

📚📝 Nie je potrebná žiadna učebnica, pretože všetky materiály, s ktorými budeme pracovať vopred poskytnem.

🖥️📱 Hodiny prebiehajú online cez Skype.

✉️ NAMIESTO VYUŽITIA DOUČMA REZERVAČNÉHO SYSTÉMU MI PROSÍM NAPÍŠ SPRÁVU S TVOJIM KONTAKTOM (EMAIL/ČÍSLO) A NA LEKCII SA DOHODNEME. Teším sa na teba! 🤓

Hodiny sú vedené prirodzeným spôsobom, čo najefektívnejšie. Mám za sebou kurz Callanovej metódy a moje štúdium v zahraničí je v anglickom jazyku (LanguageCert Certifikát C1).

✔ so študentom na hodinách rozprávame 90% po anglicky
✔ preberáme a poskytujem overené študijné materiály
✔ poskytujem audio nahrávky na mieru

♦ doučujem konverzáciu a gramatiku úrovne A1-C1 (deti - dospelý)
♦ všeobecná angličtina / business / osobný rozvoj
♦ príprava na pracovný pohovor / skúšku v angličtine
♦ príprava CV / motivačného listu / žiadosť o prácu

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Andrea K.

Andrea K.

Neoverená referencia

Janka je TOP. Dcéra sa na hodiny vždy veľmi teší, a robí pokroky. Janka jej vždy vysvetlí, to čo potrebuje. Veľká Vďaka, mozem len odporučiť

Biba

Biba

Neoverená referencia

Len Janka u dcéry dokázala, že učiť sa angličtinu môže byť skutočná zábava. Moja dcéra mala k angličtine skutočný odpor a plakávala, ak sa ju mala učiť. Potom prišla Janka a odrazu je u nás angličtina zábava a Simi sa na ňu neuveriteľne teší. Janka je u nás top.

Nikola I.

Nikola I.

Neoverená referencia

Janka je vynikajúca lektorka. Gramatiku vysvetľuje zrozumiteľne a vždy má pripravených veľa príkladov na precvičovanie. Pri výbere tém je veľmi ústretová a nikdy sa spolu na hodine nenudíme. Za krátky čas som urobila veľké pokroky a to len vďaka jej láskavému a profesionálnemu prístupu.

Kristína

Kristína

Neoverená referencia

English is easy - všetko sa dá pochopiť ľahšie a vysvetliť jednoduchšie, keď dostávate vzdelanie od toho správneho učiteľa. Angličtinu som si na hodinách, práve s Jankou osvojila v koncentrovanej podobe a veľmi učinným spôsobom. Jej prístup je velmi profesionálny, hodiny sú zaujámavé, vedené v anglickej konverzácii. Ani neviete ako a už je koniec hodiny 😉. Po prvej hodine vo mne odstránila strach z komunikácie, čo bolo pre mňa asi najpodstatnejšie. Ani nebudete registrovať, že sa učíte, ale „rastiete“ . Naozaj najlepšia učteľka angličtiny akú som kedy mala! A tom si ich už teda vystriedala naozaj veľa. Odporučam všetkým, ktorí majú za cieľ úspešne študovať, nájsť si prácu, túžia cestovať, komunikovať so svetom... 🙂Jednoducho potrebujú angličtine nielen rozumieť, ale ňou aj v reálnom živote vyjadriť to, čo potrebujú.Garantujem Vám veľa zábavy, príjemných chvíľ a osobný rast! Vrelo odporúčam.

Adela M.

Adela M.

Neoverená referencia

S Jankou som veľmi spokojná, určite odporúčam! :-) Je flexibilná časom, je priateľská, trpezlivá, čo veľmi oceňujem. Hodiny sú super, mám ich prostredníctvom aplikácie ZOOM, má množstvo materiálov a je prispôsobivá podľa potrieb jednotlivca.