Anna H.

Anna H.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Anna H.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Kvalifikovaná lektorka s osobným prístupom

  • 3 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  19 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 19 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Poď rozprávať nemecky s lektorkou žijúcou v Nemecku :-)

MOMENTÁLNE MÁM KAPACITU NAPLNENÚ. VĎAKA VŠETKÝM ZA PREJAVENÚ DÔVERU. Pre rezerváciu hodín od AUGUSTA 2024 ma prosím kontaktujte do správy.

PROSÍM PRED REZERVÁCIOU HODINY MA KONTAKTUJTE SPRÁVOU ohľadom presného času/dňa jej konania.

V mojej výuke kladiem na prvé miesto individuálny prístup ku každému študentovi, či študentke. Po prvých hodinách si urobím predstavu o najlepšej forme výuky pre daného študenta a po spoločnej dohode v nej pokračujeme ďalej. Naším cieľom bude gramaticky korektná komunikácia, preto rozprávame už od prvej hodiny :-D

V cene hodiny je taktiež zahrnuté:
* príprava materiálov a plánovanie každej vyučovacej hodiny
* zasielanie materiálov potrebných k výuke formou mailu
* pravidelné zasielanie cvičení a ich kontrola
* následná konzultácia zaslaných cvičení a dovysvetlenie gramatických nejasností
* na žiadosť študenta hodnotenie progresu
*pri príprave na certifikáty vyhotovenie individuálneho učebného plánu


Študovala som učiteľstvo nemeckého jazyka v kombinácii, ktoré som si doplnila magisterským štúdiom nemeckej filológie. Absolvovala som aj Erasmus - štúdium v nemeckom Würzburgu, počas ktorého som úspešne dosiahla DSH-Diplom s výsledkom zodpovedajúcim úrovni C2 v nemeckom jazyku.

Popri vyučovaní nemčiny robím aj preklady z a do nemeckého jazyka, ponúkam poradenstvo pri vycestovaní.

Žijem s rodinou v nemeckom Dortmunde.

Rada zodpoviem každú vašu otázku a tešim sa na spoluprácu.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Skúšobná lekcia je zameraná na vzájomné zoznámenie, objasnenie podmienok výuky, konzultácie potrieb študenta a plánu nasledujúcich hodín. Skúšobná lekcia nezahŕňa konverzáciu v nemčine, vysvetľovanie konkrétnej gramatickej témy a pod.

Zadarmo / 15 min
Štandardná lekcia

19 € / 55 min
Konzultácia

Možnosti práce a štúdia v nemecky hovoriacich krajinách, vyhodnotenie jazykovej úrovne, oprava životopisu, motivačného listu a pod.

25 € / 55 min
Večerné/víkendové hodiny

22 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Ivana S.

Ivana S.

Neoverená referencia

Anna je vždy dobre pripravená na hodinu. Materiál pripravuje podľa potreby študenta. Vyučovanie je veľmi kvalitné. Veľa som sa naučila aj zabavila. Ďakujem Anne za to, že mi pomohla odstrániť moju bariéru v konverzácií, dbá na gramatickú korektnosť a za to, že hodiny dokázala prispôsobit mojim potrebám a pracovnému vyťaženiu. Annu všetkým vrelo odporúčam

Odpoveď doučovatela:

Ivka, veľmi rada som s tebou trávila čas a porozprávala sa nemecky.

Jana K.

Jana K.

Neoverená referencia

Anna je výborná doučovateľka, hodiny mala vždy pripravené, prispôsobila materiály a výučbu mojim záujmom a potrebám a zrozumiteľne vysvetlila učivo. S Annou sa vždy dalo dohodnúť a vždy bola milá a profesionálna. Jednoznačne odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

Nemčina s takou šikovnou študentkou ma veľmi bavila. Prajem veľa úspechov Jani.

Martina L.

Martina L.

Neoverená referencia

Ďakujeme pani Anke za jej hodiny nemčiny. Od začiatku sa nám s ňou veľmi dobre spolupracuje. Je milá, priateľská a učivo vie rozumne vysvetliť. Venuje sa mojej 9 ročnej dcérke ktorá sa na jej hodiny vždy veľmi teší. Sme radi že berie ohľad aj na záujmy žiaka a na hodiny posiela učebné materiály. Tak isto si ceníme dochvíľnosť a ochotu prispôsobiť čas vyučovania. Nakoľko plánujeme dlhodobú spoluprácu, môžeme pani Anku len odporučiť :)

Veronika K.

Veronika K.

Neoverená referencia

Človek, čo ma naučil tešiť sa na lekcie nemčiny a nebáť sa komunikovať. Na hodinách mám vždy mám všetko krásne dopodrobna vysvetlené. Keďže moja práca je časovo náročná s kopou zmien zo dňa na deň, vždy sa mi vedela krásne prispôsobiť mojej situácii. Jednoducho super prístup, priateľská komunikácia, profesionalita, otvorenosť a prispôsobivosť. Keď nemčina, tak jednoznačne Anna. :)

Radka Š.

Radka Š.

Neoverená referencia

Dynamické hodiny, zaujímavé materiály, rozvíjanie gramatiky, slovnej zásoby aj rozprávania. Táto kombinácia je pre mňa kľúčová pri hľadaní vhodného učiteľa a našla som ju u Anny. Už po niekoľkých hodinách nemčine viac rozumiem aj mimo hodín a prekonávam blok z rozprávania. Ďakujem a určite odporúčam.

Fotky a certifikáty