Linda P.

Linda P.

Odpovedá do 27 hodín, na 20% správ
20% 27 hod
Prijíma študentov

Linda P.

Prijíma študentov

Kvalitné doučovanie za super cenu

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Ahoj :) volám sa Linda, mam 20 rokov a študujem na univerzite v Anglicku.

Som absolventkou bilingválneho gymnázia v Bratislave, zmaturovala som na čisté jednotky (-: Momentálne študujem v Anglicku, konkrétne na University of Exeter, čo je jedna z najlepších škôl v Británii. Z testu IELTS som dosiahla skóre 8.0, čo je ekvivalent jazykovej úrovni C1.

Veľmi rada ti pomôžem s angličtinou. Nezávisle od toho, či s angličtinou len začínaš alebo len potrebuješ pomoc s prípravou na IELTS sa ti prispôsobím a nájdem cestu ako ťa perfektne pripraviť. Tak isto ti rada pomôzem s dejepisom a občianskou v slovenčine aj angličtine.

Mam dlhoročnú prax s doučovaním anglického jazyka. Doučovať som začala v roku 2014 a pokračujem do dnes. Doučovala som najmä deti, mix takých, ktoré už mali základy z jazyka a iné, ktoré ani neboli zo Slovenska a museli sme sa spolu naučiť pracovať úplne od nuly, iba po Anglicky. Momentálne sa najmä venujem doučovaniu prípravy na maturitu.

Teraz doučujem iba online ale keď som na Slovensku tak sa so žiakmi stretávam buď u nich / mňa doma alebo si nachádzame iné tiché miesto v Bratislave.

Ak ty alebo niekto koho poznáš potrebuje pomoc tak mi neváhaj napísať!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min