Jana B.

Jana B.

Odpovedá do 8 hodín, na 70% správ
70% 8 hod

Jana B.

Angličtina easy-peasy :)

Preferované časy: večer, víkend

Popis

Hi there! Chceš sa naučiť hovoriť plynulo po anglicky? Rada Ti pomôžem odstrániť strach z rozprávania, naučím ťa množstvo slovnej zásoby a verím, že začneš mať angličtinu veľmi rád/rada. Doučujem online, od začiatočníkov po pokročilých, Standard English alebo Business English.
Niečo o mne:
Doučovaniu sa venujem viac ako 7 rokov. Vyštudovala som prekladateľstvo a tlmočníctvo anglického jazyka s vyznamenaním. Počas vysokoškolského štúdia som absolvovala výmenné pobyty v Belfaste na St. Mary´s Colleage a v USA som mala semester na UCLA of California. Svoju vysokoškolskú stáž som absolvovala v Innsbrucku, kde som učila hravou formou na COLE International School (Montessori school).
Od roku 2013 aktívne chodím do USA/UK a v roku 2016/2017 som strávila 13 mesiacov v Pensylvánii.
Od 2019 som učila v doučovacom centre v Bratislave, popri ktorom som sa venovala aj online doučovaniu. Časovo som flexibilná, učím skoro ráno, podvečer- neskorý večer. Ak sa vopred dohodneme, som tu vždy pre svojich študentov. :)

Ukážkovú hodinu, kt. trvá 30 minút ponúkam vždy ZDARMA. Na tejto hodine sa predstavíme, vypočujem si Tvoje očakávania, zistíme, akú máš úroveň a spoločne sa pozrieme na témy, kt. by sme mohli preberať.

Standard English 60 min, 15 EUR
Business English 60 min, 20 EUR (Pri predplatení balíka 15 hodín, cena 18 EUR)

Ak máš záujem, neváhaj ma kontaktovať, odpovedám promptne. Teším sa na Teba!

Fotky a certifikáty