Veronika Z.

Veronika Z.

Odpovedá do 2 hodín, na 60% správ
60% 2 hod

Veronika Z.

Doučovanie Anglického jazyka pre žiakov, študentov aj dospelých

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj, volám sa Veronika. V roku 2018 som ukončila štúdium na bilingválnom gymnáziu so zameraním na Anglický jazyk - úroveň C1. Taktiež som absolvovala štátnu jazykovú skúšku z angličtiny na úrovni B2. V súčasnosti študujem obor "Finance and Auditing" vo Fínsku na University of Oulu. V rámci prípravy na štúdium vo Fínsku som dosiahla v OLS Language Assessment Test úroveň C2.

Angličtina je mojím životným hobby, a aj keď plynule rozprávam Anglicky od svojich 15 rokov, stále objavujem nový priestor na rozvoj. Rada by som Vám ukázala, že Angličtina je skvelý a intuitívny jazyk a sprostredkovala Vám chuť učiť sa ju ďalej a rozvíjať svoje komunikačné schopnosti.

V rámci doučovacích metód využívam najmä formu konverzácií, keďže som presvedčená, že najlepší spôsob štúdia jazykov je prostredníctvom rozhovoru. V prípade záujmu alebo potreby študenta doučujem aj gramatické znalosti, a to prostredníctvom vopred pripravených materiálov a cvičení.

V cene mojej doučovacej hodiny je zahrnutých 60 min. konverzácie, rovnako, ako aj príprava materiálov a tém na hodiny.

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Mária K.

Mária K.

Neoverená referencia

S Veronikiným milým prístupom, ale aj profesonálnym zaobchádzaním sa nemôže stať, že sa angličtinu nenaučíte. Veronika ma naučila nájsť zabudnutú odvahu a nebáť sa prehovoriť po anglicky i keď sa to môže zdať na prvý pohľad veľmi ťažké. Vďaka Veronike sa mi rozprávanie v angličtine nezdá také strašidelné ako kedysi. Na mojej angličtine ešte bude treba zapracovať, ale vďaka Veronike viem, že to pôjde omnoho rýchlejšie a jednoduchšie.

Deleted-75a5cc D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Veroniku hodnotím kladne a vrelo odporúčam, vždy jasne a výstižne vysvetlí problematiku, veľmi ochotná a ústretová, na jej hodinách som sa nikdy nenudila, vďaka nej mám pocit, že som v angličtine konečne začala napredovať

Ivan K.

Ivan K.

Neoverená referencia

Veronika je prijemna, trpezliva a inteligentna ucitelka anglictiny. Pracuje systematicky, vie viest diskusiu na rôzne temy a na hodiny je vzdy pripravena. Vie sa prispôsobit potrebam studenta. Ocenujem ze pripravuje po kazdej hodine zoznam s novymi slovickami. Pre mna velmi prakticke. Doucovanie s Veronikou vrelo odporucam 🙂

Martin N.

Martin N.

Neoverená referencia

Veronika predstavuje učiteľa, ktorý je odborník a navyše je veľmi milá. Je veľmi ústretová a má veľkú trpezlivosť. Ona má talent ako to vysvetliť tak, aby som z toho nebol mimo. Je charizmatická, vtipná a dôsledná. Na hodinu je vždy pripravená. Vrelo odporúčam.

Lenka R.

Lenka R.

Neoverená referencia

S Veronikou mám hodiny angličtiny už asi pol roka a som veľmi spokojná :-) Na hodinu je vždy super pripravená, má zaujímavé tématické články a vie viesť konverzáciu na akúkoľvek tému. Okrem bohatej slovnej zásoby ovláda perfektne aj gramatiku, ktorú vie jasne vysvetliť. Ďakujem a teším sa na ďalšie hodiny. :-)

Fotky a certifikáty