Petra P.

Petra P.

Odpovedá do 3 hodín, na 100% správ
100% 3 hod
Prijíma študentov

Petra P.

Prijíma študentov

Od základov k maturite a vysokej škole!

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Dobrý deň!

Moje meno je Petra a som nadšená chemička (tento odbor aj študujem na VŠ)!
Doučujem predmety: chémia, matematika a slovenský jazyk. Mám rada, keď veci dávajú zmysel, svojich študentov učím rozmýšľať, nie memorovať.

S chémiou mám bohaté skúsenosti - pravidelne som sa zúčastňovala chemickej olympiády a letnej školy chémie, chodila som na odborné prednášky, mám skúsenosti s praxou a dostala som sa na celoslovenské kolo SOČky v tomto odbore. Doučujem aj na prijímačky na medicínu aj študentov chémie na VŠ (organickú, anorganickú chémiu, chemické výpočty a pod.).

Ak chcete lepšie porozumieť danému učivu, viac vnímať logické súvislosti, pripraviť sa na úspešnú maturitu či zopakovať a prehĺbiť svoje vedomosti,
neváhajte ma kontaktovať!

Teším sa na vás!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Kristína V.

Kristína V.

Neoverená referencia

Hodiny stredoškolskej chémie boli pre mňa veľmi prínosné nakoľko doučvateľka ma pripravila na príjimacie konanie na medicínu do Martina, prebrali sme spoločne celú organiku a biochémiu, čo viedlo k úspešnému obsiahnutiu obidvoch širokých okruhov chémie. Rozhodne mám v pláne ešte Peťku kontaktovať s pomocou aj do budúcna.

Tamara K.

Tamara K.

Neoverená referencia

Doučovania s Peťou na skúšku z organiky sa mi veľmi páčili a boli pre mňa veľkým prínosom, keďže skúška dopadla úspešne. Z jej vysvetľovania som vedela lepšie pochopiť dané učivá a súvislosti medzi nimi. Dohadovanie doučiek bolo jednoduché, keďže mi vždy vedela vyjsť v ústrety. Bolo vidno, že v chémii má obrovský prehľad a že doučuje rada.

Sara S.

Sara S.

Neoverená referencia

som nesmierne spokojna, Petra ma perfektne pripravila na maturitu zo slovenského jazyka o com svedči aj moja 1, presla si so mnou do detialu kazdu otazku, velmi dobre vysvetlila a plus doplnila o jej poznatky, ma 100% prehlad vo vsetkych maturitnych dielach a o kazdom vie vlastnymi slovami povedat tolko ze si to najlepsie zamatam prave od nej. jej casova prisposobivost a pripravenost na kazdu hodinu je len jedno velke plus. odporucam!:)

Lucia M.

Lucia M.

Neoverená referencia

S Peťou som veľmi spokojná, pretože hodiny s ňou nie sú len o prednášaní teórie ale aj o priateľskom prístupe a precvičení si rôznych príkladov, vďaka ktorým sa učivo ešte lepšie chápe. Vidno, že chémia ju baví a vie veci podať tak aby to neznelo príliš zložito. Taktiež aj pri dohadovaní ďalšieho doučovania nie je žiaden problém a vie sa prispôsobiť. Mala som hodiny aj s inými doučovateľkami z chémie ale Peťa mi najviac sadla aj čo sa týka celkového prístupu, takže určite odporúčam :) !

Simone F.

Simone F.

Neoverená referencia

S doučovateľkou som veľmi spokojná, priateľský prístup či už k študentovi alebo k učivo, taktiež sa mi páči flexibilita čo sa týka dohadovania si doučovania, komunikácia medzi doučovateľkou a študentom prebieha veľmi jednoducho a hlavne rýchlo, na každú hodinu sa veľmi teším, pretože som si vždy myslela, že chémiu sa nikdy nenaučím, no na každom jednom doučovaní si uvedomujem, že ma chémia začína viac a viac baviť a že vôbec nie je tak tažká na pochopenie ako som si myslela a to vďaka skvelému výkladu doučovateľky, určite odporúčam a to všetkými desiatimi! :)

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Petra P.

chémia

Prosím vás, vie toto niekto? Ide o názvoslovie organickej chémie. /uhľovodíky/ Vopred ďakujem za pomoc, či vysvetlenie.

Petra P.

Hmotnostný a objemový zlomok

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto vypočítať tieto príklady? bola by som veľmi rada. Potrebujem učivo pochopiť na týchto konkrétnych príkladoch, ďakujem. :)

Petra P.

Chémia

Dobrý deň , prosím poradili by ste mi otázku 14, 17, 18.