Pero H.

Pero H.

Odpovedá do 2 hodín, na 80% správ
80% 2 hod
Prijíma študentov
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Nebaví vás investovať svoj čas a peniaze do podpriemerných jazykových hodín so slovenskými lektormi? Prečo sa radšej neučiť s rodeným hovorcom?

Dobrý deň, volám sa Pero Hattingh, rodený hovorca angličtiny, ktorý hovorí plynule aj po slovensky. Angličtinu ako cudzí jazyk vyučujem na Slovensku už viac ako 15 rokov. Od detí až po seniorov som mal to potešenie pracovať so študentmi všetkých vekových kategórií.

Vzhľadom na moju súčasnú situáciu sa moje vyučovanie posunulo úplne online. S mojou prirodzenou plynulosťou vám môžem pomôcť pri prezentáciách v angličtine alebo ako zvládnuť pracovný pohovor. Dokonca učím angličtinu na univerzitnej úrovni.

Či už ide o prípravu na skúšky z angličtiny, zvládnutie gramatiky alebo zdokonaľovanie výslovnosti, som tu, aby som vás podporil.

Pri personalizovaných osobných stretnutiach je to len 15 eur za 45 minút alebo 20 eur za celú hodinu. Ak dávate prednosť skupinovým lekciám, ponúkam online kurzy angličtiny len za 10 EUR na osobu za 60 minút.

Mám na výber z rôznych platforiem pre naše lekcie:

Google Meet/Hangouts (moja preferencia)
Skype
Zoom
WhatsApp
Facebook Messenger
Viber
Microsoft Teams
Nesúlad
Vo svojich lekciách som vytvoril profesionálnu rovnováhu – nabitú pútavými aktivitami, štruktúrou a navrhnutú tak, aby bola zábavná a bez stresu.

Verím, že prispôsobenie lekcií úrovni každého študenta je kľúčom k budovaniu sebadôvery, najmä u začiatočníkov. Moje hodiny sa zameriavajú na praktickú angličtinu pre každodenný život, ako aj na špecializované oblasti, ako je Cambridgeská certifikácia.

Pokiaľ ide o výučbu mladších detí, používam na predstavenie jazyka zábavné príbehy, chytľavé piesne a riekanky. Tento interaktívny prístup im pomáha prirodzene sa zapojiť a rýchlo napredovať. Mojou prioritou je podporovať komunikáciu a súvisiace aktivity, aby sa deti cítili pri používaní jazyka pohodlne.

So staršími deťmi a tínedžermi je mojím cieľom zlepšiť komunikačné zručnosti a zvýšiť sebavedomie pri používaní angličtiny. Používam rôzne osvedčené metódy, vrátane interaktívnych aktivít, komunikačných hier, vtipov a hrania rolí. Tieto techniky zlepšujú plynulosť rozprávania a výslovnosť.
Rodičia sa môžu do lekcií kedykoľvek zapojiť.

Venujem sa tomu, aby bolo učenie jazykov zábavné a efektívne, bez ohľadu na váš vek alebo úroveň zručností. Vydajme sa na túto jazykovú cestu spolu!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 45 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Lukáš G.

Lukáš G.

Neoverená referencia

Do Edulink Language school chodím už vyše roka. Vyučovacie hodiny sú zábavné, som veľmi spokojný, moja komunikácia v angličtine sa zlepšila.

Henrieta Ž.

Henrieta Ž.

Neoverená referencia

Angličtinu sa pod vedením Mr. Pera Hattingha učím už tri roky. Som veľmi spokojná, moja komunikácia v angličtine je stále lepšia a lepšia. Je veľký rozdiel, ak sa učíte jazyk s native speakerom ako je Mr. Hattingh. Dozviete sa pritom množstvo zaujímavých informácií z reálneho života v anglicky hovoriacich krajinách. Vďaka nemu som absolvovala jazykový pobyt v Londýne a je to fantastická skúsenosť. Odporúčam Mr. Hattingha ako učiteľa angličtiny každému, kto sa chce tento jazyk naučiť.

Marcel S.

Marcel S.

Neoverená referencia

Hodiny AJ u Pera spĺňaju tie najvyššie naroky. Odporúčam.

Tomáš Š.

Tomáš Š.

Neoverená referencia

Angličtina u Pera H. bola super, lebo človek sa niekedy učil aj keď vlastne sme sa občas zabudli a bavili o bežných záležitostiach, ale teda po anglicky. A keď som sa potom dostal do anglického prostredia tak som si uvedomil, že sa mi vybavujú slovíčka o ktorých som si myslel, že som si ich vlastne ani nezapamätal. A je s ním sranda a určite sa tam chcem ešte vrátiť. Tomáš

Michaela Č.

Michaela Č.

Neoverená referencia

Edulink Language school je super miesto. S Mr. Hattinghom boli vždy hodiny príjemné a pokaždé som si odnášala domov mnoho poznatkov. Vďaka týmto hodinám sa mi vylepšila výslovnosť aj gramatika. Vrelo odporúčam túto jazykovú školu. Native speaker je vždy dobrá voľba :-)

Fotky a certifikáty