Ivana K.

Ivana K.

Odpovedá do 8 hodín, na 10% správ
10% 8 hod

Ivana K.

Nauč sa HOVORIŤ v cudzom jazyku

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Angličtina a španielčina v praxi.
Prečo memorovať a dlhé hodiny sa učiť gramatiku keď sa to dá aj ľahšie a hlavne efektívnejšie? Ide predsa hlavne o to naučiť sa komunikovať.

V zahraničí žijem už tri roky a naučila som sa že kľúčom k úspechu je jednoducho hovoriť. Hovoriť o tom čo nás baví a nie čo píše učebnica. Hovoriť s kamarátmi, zabávať sa pri tom a nebáť sa robiť chyby, veď všetci ich robia.

Posledný rok som pracovala v Anglickej škole v Barcelone, ktorej metódou je 100% Living English. Spoločné aktivity, debaty, zábava všetko v angličtine. Skoro dva roky sa intenzívne venujem súkromnému doučovaniu angličtiny a v poslednom čase aj španielčiny, ktorú som sa plynulo naučila za prekvapivo krátky čas a rada k tomu pomôžem aj tebe.
Mojou prioritou je individuálny prístup. Každý študent je iný, ale pre každého sa nájde spôsob ako sa učiť formou ktorá ho baví.

Či už si úplný začiatočník alebo si chceš angličtinu / španielčinu zdokonaliť napíš mi a dohodneme sa na skúšobnej hodine. Skúšobná hodina je samozrejme zadarmo.
30 minút skúšobnej hodiny môže byť tvoj prvý malý krok k plynulej angličtine :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Andrea T.

Andrea T.

Neoverená referencia

Ivana je super učiteľka, naučila ma za mesiac aj nemožné a hlavne mať radosť z učenia. Jej hodiny sú vtipné, vždy prejdú ako voda a nikdy sa nenudím. Vďaka Ivane si prestávam myslieť , že som " antitalent na jazyky". Vždy sa na hodinu teším. Prispôsobuje sa mojim schopnostiam , čo veľmi oceňujem, nakoľko som pracovne veľmi vyťažená .