Michelle G.

Michelle G.

Odpovedá do 5 hodín, na 100% správ
100% 5 hod
Prijíma študentov

Michelle G.

Prijíma študentov

English lessons online or in person. Lekcie angličtiny. Lekcie cez skype alebo osobne.

Cena Od 16 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Born and raised in the Philippines. Living and working in Slovakia. Based in Považská Bystrica.

My name is Michelle and i am here to help you with your english :-)

Ponúkam individuálne a skupinové lekcie priamo v Považskej Bystrici. Pre dospelých aj pre deti od 3 rokov. Priestory mám v budove Tatra banky na Námestí Andreja Hlinku.

Máte záujem alebo sa chcete niečo spýtať? Napíšte mi.


Typy lekcií

Štandardná lekcia

16 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Zuzana S.

Zuzana S.

Neoverená referencia

Michelle je výborná lektorka. Zhodnotí schopnosti žiaka a tomu prispôsobí výučbu. Nieje problém dohodnúť sa časovo ani obsahovo. Super je, že hodiny nie sú nudným učením sa teórie. Naše hodiny sú väčšinou riešené zábavnou formou. Výborná je aj komunikácia čisto v angličtine, nakoľko sa odbúrava strach z konvertovania. Jednoznačne odporúčam a ľutujem, že som nezačala chodiť na lekcie skôr.

Michal P.

Michal P.

Neoverená referencia

Ak sa niekto rozhodne pre Michelle, tak určite neoľutuje. Nie je problém si naplánovať obsah a tempo výučby, a taktiež termín stretnutia. Vie sa vám absolútne prispôsobiť. Za najväčšiu výhodu považujem, že nevie rozprávať po slovensky. Ak budem niekedy potrebovať opäť pomôcť s angličtinou, tak Michelle bude pre mňa jednoznačná voľba!

Ľubica K.

Ľubica K.

Neoverená referencia

Jednoznačne odporúčam Michelle ako lektorku. Z môjho pohľadu najefektívnejší spôsob výučby angličtiny "up to now". Absolútne profesionálny prístup a pre mňa ideálny spôsob výučby angličtiny (cez Skype). Pekne doma v teplúčku pri počítači si popíjam čajík a konverzujem. Na hodiny angličtiny sa teším a zo zdokonaľovania svojich komunikačných zručností mám radosť :-)

Lukáš P.

Lukáš P.

Neoverená referencia

Ahoj, volam sa Lukáš, som žiakom pani Michelle, nakoľko sa radím medzi stredne pokročilých tak mi konverzacia čisto v angličtine veľmi vyhovuje a prospieva, su badať razantné pokroky. Ďakujem za takúto skvelú príležitosť rozprávať sa anglicky s niekým kto nie je zo Slovenska, pretoze do koncerzacie nevnasa len frazy ale aj osobné zážitky z prostredia kde vyrastla, toto je bonus ktorý inde mat nebudete. :-)