Nani V.

Nani V.

Odpovedá do 3 hodín, na 60% správ
60% 3 hod

Nani V.

A certified Spanish teacher

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahojte :)

Volám sa Nani a pochádzam zo Španielska. Som certifikovanou učiteľkou španielčiny a venujem sa taktiež prekladateľstvu a tlmočníctvu. Pomocou mojich skúseností, vedomostí a zručností by som mojim študentom rada priblížila svoj jazyk a kultúru a dala im možnosť naučiť sa nový jazyk komunikatívnym spôsobom. S učením španielčiny pre cudzincov mám veľa skúseností. Pracovala som napr. na inšitúte Cervantes v Sofii v Bulharsku alebo v Aule Cervantes v Bratislave.

Ak sa zaujímaš o španielsky jazyk a kultúru a chceš sa učiť jazyky komunikatívnou a zábavnou formou, tak som tou pravou učiteľkou pre teba.

Neváhaj a kontaktuj ma ak máš záujem. Po slovensky rozprávam síce len trošku, ale určite sa dohovoríme. Ak by aj nie, rozprávam plynulo po anglicky.

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Martin S.

Martin S.

Neoverená referencia

Odkedy ma doucuje Nani, citim na sebe pokroky vo vsetkych smeroch, najma rozpravanie. Ak nieco nerozumiem, nema problem mi to vysvetlit v anglictine. Vzdy je na hodinu pripravena a skvelo naladena. Urcite odporucam.

Lesana H.

Lesana H.

Neoverená referencia

Na hodiny španielčiny sa vždy teším. Aj po náročnom dni, si pri nich vždy oddýchnem, a pritom sa aj mnoho naučím. Išla som študovať do Španielska s nulovou znalosťou jazyka, a po mesiaci hodín rozumiem bežnej konverzácii. Nani je priateľská, usmievavá, vždy pozitívna, ale rovnako je aj skvelá učiteľka, na každú hodinu je pripravená. Odporúčam všetkými desiatimi.

Dana L.

Dana L.

Neoverená referencia

Ďakujem Nani za super lekcie ktoré mi dáva. Som začiatočník a nemám problém porozumieť v kombinacii angličtina španielčina. Hodiny s Nani sú zábavné a hlavne praktické. Teším sa na každu lekciu s ňou. Môžem každému kto sa chce učiť španielčinu odporučiť aby si zobral pravého španiela. Ak si vyberiete Nani určite neoľutujete. :))Dana L.

Adriana S.

Adriana S.

Neoverená referencia

Ak hľadáte kvalitnú komunikáciu, dobrého poslucháča, výbornú spoluprácu, prispôsobivosť, angažovanosť, empatiu, trpezlivosť, kreativitu, dôslednosť a trochu zábavy, tak potom Nani je tá správna osoba.

Edina N.

Edina N.

Neoverená referencia

Nani je pre mňa ako kamoška, profesorka a psychologička 3v1.Aj po dlhom pracovnom dni jej láskavosť a veselá povaha vždy ma napľňa s pozitivnou energiou.Chystám sa na španielšku skúšku DELE, na úrovni B1 a Nani má úžasné materiály a super témy na konverzácie.Vždy mi všetko (niekedy aj stokrát vysvetlí), veľmi mi pomohla aj s gramatikou.Vďaka intenzivných komunikačných hodín, moja slovná zásoba sa zväčšila.Odporúčam každému, kto chce sa hravo a efektívne naučiť sa po španielsky alebo sa chystá na DELE :)