Filip F.

Filip F.

Odpovedá do 5 hodín, na 90% správ
90% 5 hod
Prijíma študentov

Filip F.

Prijíma študentov

Native Speaker - Canadian English - Conversational, Professional, Grammatical coaching

  • 13 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Hello! I’m a Native Canadian speaker, raised in Canada and moved here to Bratislava in January 2021. I’m offering English lessons to anyone looking to improve their speaking and writing skills.

I can help you prepare for graduation, certificates, work promotions, interviews or student exchange programs. I can also help you find areas to improve, build confidence and reduce stress when trying to speak fluently.

We can meet online or in a public place such as a coffee shop. Each lesson is tailored to you and I’ll try to make it about things you would enjoy!

Message me to talk about pricing and scheduling, small group sessions are a possibility at a reduced cost too.

Slovak translation-

Ahoj! Som Native hovorca angličtiny narodený na Slovensku, ale vyrastal som v Kanade. V januári 2021 som sa presťahoval sem do Bratislavy. Ponúkam lekcie angličtiny každému, kto chce zlepšiť svoje hovorené a písané schopnosti.

Môžem vám pomôcť pripraviť sa na promócie, maturity, certifikáty, pracovné povýšenie, pohovory alebo výmenné programy študentov. Môžem vám tiež pomôcť nájsť oblasti na zlepšenie, budovanie sebadôvery a zníženie stresu, keď sa snažíte hovoriť plynule.

Môžeme sa stretnúť online alebo na verejnom mieste, ako je kaviareň. Každá lekcia je prispôsobená vám a ja sa ju pokúsim pripraviť o veciach, ktoré by vás bavili!

Napíšte mi správu, aby sme sa dohodli o cenách a plánovaní, malé skupinové stretnutia sú tiež možnosťou za zníženú cenu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min