Martina S.

Martina S.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Martina S.

Prijíma študentov

Doučovanie chémie, biológie pre SŠ, všeobecnej chémie, anorganickej chémie VŠ

  • 5/5 (hodnotilo 14 študentov)
  • 131 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, večer
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Zdravím všetkých :) Volám sa Martina, mám 29 rokov a pracujem ako lektor chémie a biológie. Vyštudovala som chémiu na Prírodovedeckej fakulte UPJŠ v Košiciach a taktiež molekulárnu biológiu na Univerzite Komenského v Bratislave. Skúsenosť s doučovaniami mám už od roku 2014.

Ku každému pristupujem individuálne, časovo som flexibilná. Rada pripravujem materiály na lepšie pochopenie predmetu, či úlohy/testy na precvičenie. S online formou doučovania mám veľmi dobrú skúsenosť. V prípade takejto hodiny pracujem s grafickým tabletom, takže žiak má k dispozícii výstup z našej hodiny.

Rada posúvam svoje vedomosti ďalej a rada pomôžem aj iným s chémiou alebo biológiou, či už na úrovni základnej, strednej alebo vysokej školy. Mám skúsenosti s prípravou študentov na vyučovacie hodiny (ZŠ,SŠ) , prijímacie konanie, či skúšky na VŠ.

Výsledky študentov ma veľmi tešia. Teší ma vidieť pokrok, ktorým si študent prechádza, úspešne zvládnuté stredoškolské písomky, absolvované predmety, v prípade VŠ aj úspešne zvládnuté skúšky.

Budem sa tešiť na spoluprácu :)

Typy lekcií

Individuálna hodina

25 € / 60 min
Skupinová hodina

20 € / 60 min

Referencie (24)

+ Pridať referenciu
Sofia S.

Sofia S.

19 odučených lekcií

Mata ma doucovala cele polrocne ucivo, bez problemov a profesionalne formou online, pripravila ma na zaverecnu skusku, a tu som vdaka nej zvladla perfektne na 83%. Za 4 dni sme prebrali ucivo od uplneho zaciatku po koniec, krok po kroku a systematicky. Velmi dobre a hravo vysvetluje latku a komunikacia s Matou bola velmi prijemna. Som nesmierne spokojna a vdacna. Odporucam ju hocikomu, kto ma nedostatky z chemie!!

Eva J.

Eva J.

15 odučených lekcií

Maťka ma doučovala chémiu a biológiu na maturitu a na prijímačky na medicínu. Prešli sme si celú chémiu a niektoré témy dokonca viac krát, keď to bolo z mojej strany potrebné. :-D Vždycky bola úžasne trpezlivá a ochotná pomôcť. Hodiny s ňou boli proste skvelé a vždy som sa veľa naučila, čo svedčí aj o tom, že som bola prijatá na medicínu. Odporúčam všetkým, Maťka mi ukázala, že aj chémia môže byť zaujímavá a zábavná.

Ella K.

Ella K.

11 odučených lekcií

Odporúčam všetkými desiatimi! Maťa mi pomáhala s biológiou na prijímačky. Na naše hodiny som sa vždy tešila, nakoľko po každé som si z nich odniesla neskutočne veľa zaujímavosti. Aj vďaka jej prístupu sa biológia stala mojou srdcovkou. Naše hodiny boli plné smiechu, naučila ma veci prepájať a vzbudila vo mne záujem preskúmať zákutia biológie.

Martin B.

Martin B.

6 odučených lekcií

Martinku odporúčam každému, kto potrebuje kvalitné doučovanie. Naozaj skvelá, príjemná a profesionálna komunikácia, výborný prístup a trpezlivosť. Veľmi oceňujem, že okrem dohodnutého rozsahu učiva sa venovala aj predchádzajúcim témam v látke, ktoré bolo treba doplniť. Vyučovanie prebiehalo v pohodovej a príjemnej atmosfére. Určite budeme pokračovať v spolupráci aj ďalej

Maiara V.

Maiara V.

5 odučených lekcií

Maťka je úžasná osoba a aj lektorka, ktorá mi nie len pomohla, ale aj má naučila mat rada chémiu. Na hodiny som sa vždy tešila, boli vtipne a aj keď som niekedy prišla so zlou náladou, tak som vychádzala šťastná. Mala som zápočty a dve skúšky z chémie, učivu sme sa venovali postupne, kľudne aj viac krát :). Jej vysvetlenie bolo stručne a pochopiteľne - žiadne poučky, ale vysvetlenie vďaka ktorému som tomu hneď porozumela. Vynikajuce výsledky zo skúšok nie sú len moje zásluhy, ale aj zásluhy Maťky, ktorej veľmi vďačím. Z lekcii som si zobrala veľké množstvo informácii, nové rady a aj nové metódy učenia či motiváciu <3 Dakujeeeeeem

Zodpovedané otázky (6)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Martina S.

Aký je názov zlúčeniny

Prosím Vás, aký je názov zlúčeniny, ktorá má vzorec CH3-CH2-O-CH(OH)-CH3? Ďakujem za odpoved

Martina S.

Cykloalkány

Dobrý deň, chcem sa opýtať mala som na úlohu pomenovať vzorce a s týmto jedným bojujem. Nie som si istá ako reťazec očíslovať. Skúsila som to oboma spôsobmi, čo má napadli a neviem či to je správne, prosím, ktorý je správny a ak nie je žiaden tak ako to urobiť

Martina S.

Výpočty chémia

Dobrý deň potrebovala by som pomôcť s postupom a výpočtom týchto príkladov: A) Koľko gramov chloridu sodného treba na prípravu 150 g 5% roztoku? B) Vypočítajte w roztoku močoviny, ktorý obsahuje 4 kg močoviny v 200 kg roztoku. ďakujem

Martina S.

Redoxné reakcie

Dobrý deň prajem! Mohol by mi prosím niekto pomôcť s nasledujúcimi úlohami. Poprosila by som hlavne o postup riešenia s cvičením 2 a 6. Ďakujem veľmi pekne.

Martina S.

Príklad

Našla by sa dobrá duša, ktorá by mi pomohla s týmito dvoma príkladmi?1,2 bola by som veľmi rada.