Milan T.

Milan T.

Odpovedá do 9 hodín, na 100% správ
100% 9 hod

Milan T.

Praktické a efektívne doučovanie angličtiny (ZŠ, SŠ, VŠ)

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Ahoj!

Ako študent anglického jazyka v odbornej komunikácii poskytujem efektívne a praktické doučovanie. Rád ti pomôžem s gramatikou, výslovnosťou alebo slovnou zásobou. Zábavnou formou a individuálnym prístupom ti pomôžem zlepšiť tvoje jazykové schopnosti na rôznej úrovni, alebo aj s prípravou na maturitu (B1, B2, C1, C2). Okrem toho ponúkam aj písanie esejí, iných prác a prekladov.

Ak máš záujem, budem rád keď sa mi ozveš a pomôžem ti dosiahnúť tvoj cieľ.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Deleted-b903bb D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Za svoje pokroky v angličtine vďačím práve Milanovi. Je trpezlivý a jeho výklad je vždy zrozumiteľný. Je vidieť, že v Angličtine je fakt profesionál. Vďaka jeho priateľskému prístupu sú hodiny stále zábavné. Vždy si na hodiny pripraví niečo zaujímavé. Má vo veciach prehľad a príjemne sa s ním diskutuje. Určite odporúčam! :)

Alex M.

Alex M.

Neoverená referencia

Milan mi pomáha s angličtinou už nejaký čas a môžem povedať, že s ním je to hračka. Mal som veľké medzery, hlavne v gramatike a tie mi pomohol (najmä zrozumiteľne a jednoducho) zaplniť za veľmi krátky čas. Čo oceňujem asi najviac je jeho kamarátsky ale zároveň profi prístup. Milan je veľký perfekcionista, takže mu žiadna moja chyba neunikne. 11/10

Deleted-2381c0 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

S Milanom som mal už niekoľko hodín a som viac než spokojný s jeho systémom vyučovania. Veľmi mi pomohol s s rozširovaním slovnej zásoby a takisto aj s mojou strašnou gramatikou. Najlepšie na hodinách je, že ma angličtina začína vďaka nemu baviť. Vrelo odporúčam!