Barbora N.

Barbora N.

Odpovedá v priemere do 5 hodín.
5 hod

Barbora N.

Doučovanie angličtiny na mieru a bez stresu 🙂

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj🙂Moje meno je Baška a angličtinu milujem viac ako svoj rodný jazyk. Ukončila som bakalárske štúdium vo Walese vo Veľkej Británii a odvtedy rozmýšľam, čítam a snívam už len po anglicky.
Viem aké ťažké môže byť učenie sa nového jazyka a každému vyhovuje iný štýl učenia. To čo mne najviac pomohlo pri učení sa bola hlavne konverzácia na akúkoľvek tému spolu s učením sa novej slovnej zásoby. Počas prvej hodiny sa dohodneme aký spôsob výučby by tebe vyhovoval najviac a na základe toho ti budem pripravovať cvičenia, slovnú zásobu či konverzačné témy na nasledujúce hodiny.
Učenie angličtiny by malo byť zábavné a ja ti s tým viem pomôcť. Nezáleží akú úroveň angličtiny máš, či sa len začínaš učiť, pripravuješ sa na maturitu, používaš angličtinu v práci alebo mnoho iných dôvodov prečo sa chceš zdokonaliť, spolu to zvládneme😉

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Jana K.

Jana K.

Neoverená referencia

S Barborkinou výučbou angličtiny som veľmi spokojná. Dlhší čas som angličtinu nevyužívala a veľa som zabudla. Preto postupne precvičujeme gramatiku aj konverzáciu, pričom mi vyhovuje zrozumiteľný spôsob vysvetľovania, aj pomocou príkladov a cvičení. Hodiny má vždy vopred pripravené, je flexibilná, priateľská a výučbu prispôsobuje mojim potrebám. Veľmi dobre investovaný čas. Určite odporúčam.

Fotky a certifikáty