Marcel V.

Marcel V.

Odpovedá do 3 hodín, na 60% správ
60% 3 hod

Marcel V.

Odbúraj strach z matematiky alebo fyziky! Doučovanie (aj online) za dobrú cenu

Cena Od 9 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj, volám sa Marcel a som absolventom gymnázia s matematickým zameraním, aktuálne študent v štvrtom ročníku na VŠ v učiteľstve matematiky a geografie. Predtým som rok študoval na Strojníckej fakulte Žilinskej univerzity a rok aj fyziku na Mat.-fyz.fakulte Univerzity Karlovy v Prahe.
Matematika a fyzika (a aj ich učenie :) ) je jednak už dlhšiu dobu môj koníček, a za nedlho aj moje budúce učiteľské povolanie.
Preto rád pomôžem s domácimi úlohami, prípravou na príjimačky, monitor alebo dlhodobejším doučovaním... Pokúsim sa vysvetliť nepochopené a odbúrať zbytočný strach a odpor, ktorý je často s týmito predmetmi spojený. :) Spolu sa v matematike posunieme ďalej!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

9 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Alica K.

Alica K.

1 odučená lekcia

Rada by som poďakovala Marcelovi za doučovanie môjho syna na prijímacie pohovory z matematiky, ktoré dopadli dobre a syn je už prijatý. Marcel dokázal zrozumiteľne vysvetliť učivo a mal skvelý prístup. Veľmi som ocenila spätnú informáciu z jednotlivých hodím. Pokiaľ by syn potreboval doučovanie aj v budúcnosti, určite by sme ho opäť oslovili. Rozhodne odporúčam!

Ľudmila H.

Ľudmila H.

Neoverená referencia

Marcel synovi veľmy dobre vysvetlil matematiku , syn pochopil učivo aj spokojný bol na prijmačkoch. Veľmi milý a ústretový,rozhodne odporúčam doucovanie.

Lucia K.

Lucia K.

Neoverená referencia

Marcel doučoval a príležitostne doučuje môjho syna fyziku.Veľmi oceňujem jeho flexibilitu,ochotu,profesionalitu a odbornosť.Problematiku a učivo dokáže vysvetliť na veku primeranej úrovni,čo je veľmi dôležité.Tiež je ochotný demonštrovať fyzikálne javy aj na pokusoch.Reaguje veľmi pohotovo.Ak máte problém,ako vysvetliť a doučiť vaše dieťa,tak Marcela odporúčam. Lucia,Zvolen

Zodpovedané otázky (10)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Marcel V.

Matematika sš

Zdravím , chcem sa prosím spýtať ako sa ráta príklad č.34? Ďakujem.

Marcel V.

Vlastná indukcia

Prosim o pomoc z úlohou. Ďakujem

Marcel V.

Matematika sš

Zdravím, vie mi niekto prosím poradiť s týmto príkladom 26.? Ďakujem.

Marcel V.

Matematika sš

Zdravím, vie mi niekto prosím poradiť ako sa má rátať 24 a 25.-ty príklad? Ďakujem.