Alexander H.

Alexander H.

Prijíma študentov

Alexander H.

Prijíma študentov

Doučovanie/konverzovanie v anglickom jazyku

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Čaute, volám sa Alex, mám 29 rokov a som tu pre vás, ak hľadáte priateľského, zábavného doučovateľa s ľudským a motivujúcim prístupom.

Angličtina mi bola blízka od ranného detstva. Od škôlky cez strednú a vysokú školu po súčasnosť s ňou "operujem" na každodennej báze. Po získaní magisterského titulu na Fakulte masmediálnej komunikácie v Trnave som sa rozhodol okúsiť život za hranicami Slovenska a dva roky som žil, študoval a pracoval v Amerike, konkrétne v New Yorku a jeho okolí. Získanie mnohých kamošov, originál Američanov, a denno-denné komunikovanie v angličtine mi môj skill posunulo na úplne nový level, okrem vedomosti gramatiky som sa takto priučil aj hovorovej angličtine, mnohým slang výrazom a celkovo, naučil sa hovoriť ako pravý Američan.

Ak máte akékoľvek problémy s angličtinou - gramatikou alebo sa potrebujete "rozrozprávať" a hľadáte niekoho na pohodové konverzácie na hocijakú tému, veľmi rád vám pomôžem. Na základe prvého dohovoru sa dohodneme na podmienkách a poviete mi, čo konkrétne očakávate a čomu sa budeme venovať. Som tiež veľmi flexibilný, takže nebude problém násť vhodný čas, ktorý vám bude vyhovovať. Teším sa spoluprácu s vami! :)