Radka M.

Radka M.

Odpovedá do 24 hodín, na 40% správ
40% 24 hod

Radka M.

>>> Angličtina s výsledkami <<<

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som absolventkou prekladateľstva-tlmočníctva (anglický jazyk-francúzsky jazyk), mám štátnice z angličtiny (už zo strednej školy, bilingválne gymnázium - C1, neskôr z univerzity - C2 - prekladateľ, tlmočník - expert) aj z francúzštiny (C2 - prekladateľ, tlmočník - expert), Cambridge certifikát FCE, mnoho skúseností s výučbou oboch jazykov a veľa spokojných žiakov :) Takisto prekladám a tlmočím - je to moje zamestnanie na plný úväzok. Práca prekladateľa vie byť občas stereotypná a osamelá, preto beriem doučovanie ako príjemné rozptýlenie. Doučovaniu sa venujem už viac ako 10 rokov. Posledné roky som neprijímala nových žiakov, pracovala som len so stálymi/starými žiakmi, no od teraz budem mať opäť viac času a teším sa na skvelých nových ľudí, motivovaných naučiť sa niečo nové a posunúť sa s jazykovými znalosťami vpred.

Hodiny sú zvyčajne veľmi pohodové, dynamické a zábavné, mám veľa materiálov pre každú úroveň od detičiek až po seniorov, od úplných začiatočníkov, cez večných začiatočníkov až po profíkov, ktorí by sa radi zdokonalili v určitej oblasti (napr. medicína, ekonomika, právo a pod. - na všetky tieto odvetvia mám certifikát, absolvovala som niekoľkosemestrálne špecializované kurzy pre prekladateľov, mám perfektne vypracovanú terminológiu a rada sa o ňu podelím so svojimi žiakmi). Tiež som si vypracovala vlastnú učebnicu Business English, pretože je o túto oblasť zvyčajne najväčší záujem.

Učím aj cez Skype.

Aké sú výhody lekcií cez Skype?

– učíte sa z pohodlia domu/práce/školy/obľúbeného miesta bez stresu
– nestrácate čas ani peniaze cestovaním
– nezmeškáte hodinu ani kvôli nepriaznivým okolnostiam (doprava, choroba, povinnosti v práci a pod.)
– materiály k lekcii dostanete pohodlne na e-mail
– lekcie môžete mať aj počas zahraničných ciest
– obsah a intenzitu hodín prispôsobím na mieru

Kontaktujte ma prosím len v prípade seriózneho záujmu o dlhodobé doučovanie, prípadne krátkodobé intenzívne doučovanie (napr. pred maturitou, pracovným pohovorom a pod.), pre nás lektorov je reakcia na vašu správu touto stránkou spoplatnená (to platí aj pre odkrytie vašich kontaktných údajov). Ďakujem za pochopenie a teším sa na správy :)

Referencie (18)

+ Pridať referenciu
Ján S.

Ján S.

Neoverená referencia

Radka ma doučuje už vyše roka a som veľmi spokojný a ešte aj nejaký ten rok bude

Lenka J.

Lenka J.

Neoverená referencia

Radka je veľmi milá, ustretová, priateľská a čo je podľa mňa veľmi dôležité výborne vie vysvetliť učivo. Určite ju odporúčam ako učiteľku všetkým, ktorí chcú mať hodiny v pohodovej atmosfére a chcú sa na nich veľa naučiť :)

Alexandra H.

Alexandra H.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť s kvalitou prekladu a rýchlosťou doručenia. Možem len odporúčať.

Helena K.

Helena K.

Neoverená referencia

Úplne skvelá doučovateľa, úžasný prístup, som veľmi spokojná a všetkým odporúčam. Vždy sa na jej hodiny teším a aj sa zasmejeme, úplne uvoľnená atmosféra.

Stanislava P.

Stanislava P.

Neoverená referencia

Radku ako učiteľku určite odporúčam. Mňa aj s manželom doučuje už viac ako 2 mesiace. Na každú hodinu sa tešíme. Je trpezlivá, vie vysvetliť, zameriava sa na to, čo najviac potrebujeme, poskytuje aj materiály mimo knihy. Jej hodiny nás posúvajú stále o krôčik ďalej.

Fotky a certifikáty