Valeria M.

Valeria M.

Odpovedá v priemere do 3 hodín.
3 hod
Popis Referencie

Popis

Vďaka inovatívnym technikám vyučovania a individuálnemu prístupu zameranému na žiaka, pomáham odbúrať strach z učenia a odhaliť nove stránky porozumenia jazyka a hudby. Nie je to tradične vyučovanie, kde učiteľ je tým dominantným človekom v triede. Je to vyučovanie, ktoré sa zameriava na individuálne osobitosti žiaka, jeho silne a slabé stránky a je prispôsobené jeho potrebám a schopnostiam. Učiteľ tu je ako poradca, partner, facilitátor. Mojim hlavným cieľom je naučiť žiaka sa učiť samostatne, aby v budúcnosti sa mohol sám vzdelávať a ďalej rozvíjať.

Teraz trochu o tom, kto som:

Volám sa Valeria. Som absolventkou bakalárskeho štúdia Pedagogickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave v odbore Učiteľstvo anglického jazyka a literatúry a hudobného umenia.

Momentálne pokračujem v štúdiu toho istého odboru v poslednom ročníku magisterského štúdia na tej istej univerzite.
Počas celého štúdia som mala príležitosť pracovať s rodenými Britmi a Američanmi.

Aby som sa mohla vzdelávať a ďalej rozvíjať svoj potenciál, navštevujem súkromné hodiny klavíru a spevu u popredných odborníkov Bratislavy (klavír - u učiteľky, ktorá spolupracuje s mnohými filharmóniami a známymi orchestrami na Slovensku a v iných krajinách, spev - u sólistky Slovenského národného divadla (SND), ako aj u ďalších odborníkov).


PRAX

Už niekoľko rokov poskytujem súkromné hodiny hudobnej výchovy – teória hudby, spev, klavír. Taktiež vyučujem angličtinu a ruštinu (Ruský je mojim rodným jazykom).
Keďže mám pokročilú úroveň slovenského, anglického a ruského jazykov, poskytujem vyučovanie hudby v každom z nich.


CENNÍK

45 min –> 12€ (Prezenčne) 10€ (Online)
60 min –> 15€ (Prezenčne) 13€ (Online)

Týka sa všetkých hodin

Pracujem s deťmi a dospelými všetkých vekových skupín.
Odpoviem na všetky otázky, ktoré vás zaujímajú. 😊

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Viktoria C.

Viktoria C.

Neoverená referencia

Valériu vrelo odporúčam, je veľmi milá a trpezlivá. Má perfektný prístup, ktorý plne reflektuje moje potreby. Všetko krásne vysvetlí a ukáže. Ako začiatočníčka veľmi rýchlo napredujem. Ďakujem Ti Valéria a teším sa na ďalšie hodiny.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne. Som rada, že mojí žiaci sú spokojní.