Lenka R.

Lenka R.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Lenka R.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Clases de español / Hodiny španielčiny - tisícky odučených hodín :-)

  • 5/5 (hodnotilo 10 študentov)
Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Španielskemu jazyku sa aktívne venujem už vyše 11 rokov. So španielčinou som začala na bilingválnom gymnáziu a po jeho ukončení som vyštudovala filológiu Španielskeho jazyka na Univerzite Karlovej v Prahe. Vďaka tomu som sa v španielčine dostala na najvyššiu možnú jazykovú úroveň - C2. Okrem magisterského diplomu zo Španielskeho jazyka vlastním aj certifikát DELE na úrovni B2, Título de Bachiller udelený Ministerstvom školstva, kultúry a športu v Španielsku a odbornú štátnu jazykovú skúšku na úrovni C1 (pre odbor prírodovedný).

S vyučovaním španielčiny som začala v jazykovej škole v Prahe ešte počas štúdia na vysokej škole. Momentálne vyučujem už piaty rok, vďaka čomu sa v španielčine stále zdokonaľujem a posúvam vyššie. :-)

Hodiny vždy prispôsobujem požiadavkám a tempu študenta. Pri začiatočníkoch sa od začiatku snažím klásť dôraz na konverzáciu. Materiály mám vytvorené vlastné (poprípade vytváram nové podľa potreby alebo pracujem s knihou, ktorú študent používa). Materiály vždy posielam na mail pred hodinou.
Môžem poskytnúť aj zoznam podcastov na počúvanie v španielčine alebo seriálov na pozeranie.
Keďže som okrem jazyka študovala aj Hispánsku literatúru a kultúru, viem poskytnúť články a zaujímavosti aj z prostredia literatúry, kultúry, zvykov atď.

Momentálne sa venujem výhradne ONLINE vyučovaniu. Pre rezerváciu hodín píšte prosím priamo do správy, cez kalendár rezervácia možná nie je.





Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

19 € / 55 min
Štandardná lekcia

17 € / 45 min
Štandardná lekcia

18 € / 50 min

Referencie (15)

+ Pridať referenciu
Barbora C.

Barbora C.

88 odučených lekcií

S Lenkou som mala už niekoľko hodín španielčiny a aj keď som úplná začiatočníčka, vidím už malý krôčik. Španielsky sa učím len tak sama pre seba a Lenka to rešpektuje. Hodiny plne prispôsobuje môjmu tempu a mojim požiadavkam. Oceňujem, že sa neučíme mechanicky podľa žiadnej knihy, ale venujeme sa skôr praktickým veciam zameraným na rozvoj konverzácie. Teším sa na ďalšie hodiny :-)

Martin V.

Martin V.

28 odučených lekcií

Ucim sa spanielcinu s Lenkou uz nejaky cas a som velmi rad, ze som si vybral prave ju. Je so mnou velmi trpezliva a konecne som sa po spanielsky viac rozkecal. Hodiny ma bavia, nieje to len o gramatike, kecame o vsetkom moznom. V doucku budem urcite este dlho pokracovat. Martin

Anna P.

Anna P.

7 odučených lekcií

Lenka je veľmi milá, trpezlivá a vždy perfektne pripravená na hodinu. Vždy ma nechá porozmýšľať a dohovoriť a až potom mi povie, kde som spravila chybu a vysvetlí mi to pokojne aj viackrát. Od samého začiatku sa snažila so mnou konverzovať a tak ma "nútila" rozprávať po španielsky a vďaka nej som začala hovoriť súvislé vety. Muchas gracias!!!!!!

Julia M.

Julia M.

1 odučená lekcia

S lepšou lektorkou som sa úprimne ešte nestretla. Hodiny prebiehajú vždy presne v dohodnutý čas a nič sa neruší a nepresúva, čo pri mojej práci veľmi oceňujem. Lenka je na hodinu vždy pripravená a v porovnaní s mojimi predošlými lektormi vidno, že má za sebou kvalitné vzdelanie, a to sa aj odráža na úrovni a kvalite hodín. Hodiny sú vždy ako ušité pre mňa, nikdy sa nenudím, pretože kombinujeme konverzácie, texty, cvičenia. Gramatika je vždy vysvetlená jednoducho a hneď aj uvedená do praxe. Som šťastná, že som na Teba natrafila, pretože som to už so španielčinou chcela vzdať. Ďakujem!

Deleted-3e4e7b D.

Zmazaný účet

1 odučená lekcia

Som veľmi rada, že som si vybrala práve Lenku :) V španielčine som začiatočník a rozhodla som sa ju naučiť len tak pre seba. Jedine čo som na prvej hodine vedela bolo “uno, dos, tres” Už po pár hodinách som vedela poskladať vetu po španielsky a čo to aj odkomunikovať. Hodiny sú praktické a zamerané na komunikáciu. Každá lekcia zbehne rýchlo a hneď sa aj teším na ďalšiu. :) Lenka je veľmi príjemná, chápavá a vyžaruje z nej pokoj.