Lucia K.

Lucia K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 50% správ
50% 1 hod

Lucia K.

Naučím ťa nemčinu a nebudeš sa pri tom nudiť :-)

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Si večný začiatočník? Neznášaš nemčinu, no potrebuješ ju v práci? Chceš, aby tvoje dieťa vedelo cudzie jazyky? Zabudol si kopu z toho, čo si sa učil v škole a chceš to oprášiť? Alebo chceš len konverzovať? Nie je problém 🙂 Napíš mi správu.

Som vyštudovaná učiteľka nemčiny, no do školstva ma to neťahalo. Mám niekoľkoročné skúsenosti s učením/doučovaním tohto, pre mňa krásneho, jazyka. Roky som pracovala v nadnárodnej firme, kde som každý deň komunikovala s nemecky hovoriacimi zákaznikmi, či kolegami. Nemčina ma teda sprevádza celý život.

Momentálne som už skoro dva roky lektorkou nemčiny na plný úväzok. Učím hlavne individuálne online hodiny.

Ozvi sa mi a pripravím ti hodiny presne podľa tvojich požiadaviek. Budeš veľa rozprávať a nebude to nuda. Učím online alebo osobne v Pezinku. Vždy s úsmevom 🙂

Cena 20eur/ 60 minút
- zahŕňa moju zodpovednú prípravu na hodinu s tebou, 60 minút jeden na jedného, pričom budeš veľa rozprávať, zaujímavé hodiny, zasielanie materiálov ku každej hodine, prispôsobenie hodín tvojim požiadavkám a cieľom.

Teším sa na teba! 🙂

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Lucia K.

Pomoc s gramatikou nemčiny

Potreboval by som poradiť s nemeckou gramatikou : der, des, den, dem atď. Veľmi by mi pomohla akákoľvek pomoc najlepšie čím skôr: 0950 551 456