Ján Č.

Ján Č.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Ján Č.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny, španielčiny, francúzštiny online

Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj! Volám sa Ján, som študentom španielskej a anglickej filológie na Palackého Univerzite v Olomouci, momentálne však študujem na Univerzite v Málage v rámci programu Erasmus+.
Ja a jazyky:
- výherca celoštátneho kola v španielskej olympiáde (2022/2023)
- certifikát DELE na úrovni B2
- práca v hoteli na Malorke v zmysle dvoch sezón (priamy kontakt s jazykom, kultúrou)
- vyše dvojročné skúsenosti s doučovaním oboch jazykov
- maturita z angličtiny z C1 s výborným prospechom
- štúdium španielčiny a angličtiny na vysokoškolskej úrovni
Ponúkam:
- osobný prístup a výuku na mieru
- flexibilitu a efektívne doučovania
- pomoc s formálnou aj neformálnou stránkou jazyka
- za osobnú špecialitu podkladám vyučovanie začiatočníkov v španielčine

Ak si teda ochotný na sebe zapracovať a túžiš pri používaní cudzieho jazyka cítiť komfort, neváhaj a prihlás sa na moje doučovania. Veľmi rád sa ti budem venovať:)




Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Patrik D.

Patrik D.

Neoverená referencia

Šikovný,usmievavý a múdry chalanisko je na ňom vidieť že ho doučovanie napĺňa .. hodina je zábavná a plná španielčiny nemá problém komunikovať aj mimo hodín.. doucovanie má snim baví a po každej hodine chcem ďalšiu ... Je veľmi ochotný a nemá problém s časom .. som veľmi rád že som si vybral práve teba

Marek B.

Marek B.

Neoverená referencia

Janyho môžem len doporučiť. Je flexibilný, má výbornú angličtinu a deťom sa jeho hodiny páčia, na rozdiel od tých v škole...snaží sa robiť hodiny zábavnou formou a prispôsobiť ich potrebám detí. Som rád, že sme vybrali jeho z viacero možností...

Nika D.

Nika D.

Neoverená referencia

Janík ma doučuje španielčinu, už od prvého momentu na mňa spravil veľmi dobrý dojem. Je milý a hlavne veľmi múdry a inteligentný. Okrem toho, že ovláda jazyky na vysokej úrovni, tak každú hodinu obohatí svojimi vedomosťami o reáliach a zaujímavostiach španielsky hovoriacich krajín. K doučovaniu pristupuje zodpovedne, stále je dobre pripravený, má nachystané úlohy a hodiny pripôsobuje študentovi. Na každú hodinu sa veľmi teším, keďže z Janíka vyžaruje veľmi dobrá energia, stále sa usmieva, podporuje ma a motivuje pokračovať ďalej v štúdiu. Janíka naozaj vrelo odporúčam, v tom čo robí je jednotka.

Katarína G.

Katarína G.

Neoverená referencia

Jany je veľmi priateľský a vždy pozitívne naladený. Na každú našu hodinu je pripravený a každá hodina je iná, zapája do diskusie, do hier, vždy poradí ako zlepšiť výslovnosť alebo obohatiť slovnú zásobu. Má excelentnú angličtinu a je výborný učiteľ, ktorému záleží na feedbacku od študenta. Vie prispôsobiť hodiny na mieru. Na jeho hodiny sa vždy teším a môžem iba odporúčať!

Fotky a certifikáty