Cecilia M.

Cecilia M.

Odpovedá do 48 hodín, na 50% správ
50% 48 hod+
Prijíma študentov

Cecilia M.

Prijíma študentov
Preferované časy: večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Hi All,

After my experience teaching languages, I noticed there is a big part of students who need life coach assistance to make their objectives (professional or personal) become true.

So focusing in each individual, and after long research here in Slovakia, I found out what is the key for success in everything you want to achieve

>> MOTIVATION

By giving a 60 min coaching we will learn from your experience and with Success Cases, Coaching Videos and Personal Growth exercices that I will provide.

I will help you achieve improvements such as:

>> Learn to work on your Goals
>>Improve the atmosphere of work in your company
>> Manage your time better
>> Enjoy in your work place
>> Empowering Your Talents
>> Find the meaning of your day to day
>> Generate Motivational and Inspiring Attitude
>> Take Advantage of Opportunities

Don't hesitate to take this opportunity!

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Lenka M.

Lenka M.

Neoverená referencia

Cecilia je fajn ucitel, hodina bola vzdy zaujimava a vedena uvolnenym tempom, tema podla toho ako som mala zaujem :). Odporucam pre kazdeho kto sa potrebuje zdokonalit a pokecat v cudzom jazyku.

Zuzana S.

Zuzana S.

Neoverená referencia

Hodiny s Ceciliou su vzdy zabavne a prinosne. Hodina je rozdelena aj na gramatiku aj na konverzaciu a taktiez domace ulohy :) Citim sa velmi uvolnene a vidim zlepsenie kazdu hodinu, takze urcite odporucam ako lektorku.

Lucia K.

Lucia K.

Neoverená referencia

Cecili aj evlemi uvolnena pri doucovani. Z mojho pohladu idealne ak potrebujete konverzacie. Ja som s nou mala spanielcinu a bolo to velmi prinosne. Citila som sa vzdy ako s kamoskou na kave, ktora ma vsak stale opravovala v hovoreni :-)

Barbora L.

Barbora L.

Neoverená referencia

Cecilia ma uci francuzstinu a som velmi spokojna! Je to velmi prijemna lektorka a mam pocit ze za tych par mesiacov som sa velmi zlepsila - uz dokazem vo francuzstine aj konverzovat, predtym som ju zvladala len pisomne. Takze, Ceciliu vsetkym urcite odporucam!

Marek B.

Marek B.

Neoverená referencia

Cecilia je priateľská a veselá, jej hodiny boli vedené zábavnou formou, takže som sa na ne vždy tešil. Pomohla mi zlepšiť moju úroveň francúžštiny, obohatiť slovnú zásobu, vyjadrovanie aj gramatickú stránku. Francúzsky hovorí takmer na rovnakej úrovni ako svojím materinským jazykom. Jej lekcie jednoznacne odporúčam.