Petra B.

Mgr. Petra B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod
Prijíma študentov

Petra B.

Prijíma študentov

Efektívne a ľahko vedené hodiny

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponúkam doučovanie pre Vaše deti zo slovenského jazyka a literatúry. Mám štátnu skúšku aj z psychológie, a preto viem nahliadnuť do osobnosti Vašich ratolestí a odhaliť príčinu problémov v učení, následne im pomôcť a individuálne sa im venovať.

Priprava detí na zápis do 1. ročníka ZŠ.

Rada Vám pomôžem. Cena od 15 e ...

Monitor, prijímacie skúšky a aj maturita bez ťažkostí...fyzicky aj online.

Od septembra 2023 cenovo výhodne balíky pre 9.ročník - príprava ma T9 a prijímacie skúšky, zápis v auguste. Viac mailom.

Online kurz - Monitor, prijímacie skúšky - október 2023 a január 2024 /intenzívne hodiny, cenovo výhodné balíky.

Možnosť fakturácie.

Ďakujem za dôveru.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (29)

+ Pridať referenciu
Jana M.

Jana M.

Neoverená referencia

Dakujeme milej pani doucovatelke Peťke hlavne za profesionalny + ludsky pristup k nasej dcere. Kvoli jej priprave nasa dcera dosiahla vysledky, ake chcela 👍😊 dakujeme a prajeme vsetko dobre ❤

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem vám

Juraj S.

Juraj S.

Neoverená referencia

p. Petra je super doucovatelka. Aj vdaka nej sa dcera dobre pripravila a nakoniec sa aj dostala na strednu skolu, na ktoru chcela ist.

Mpavlovova M.

Mpavlovova M.

Neoverená referencia

Petra doučovala môjho syna v druhom polroku 7.triedy.Vysvetľuje jasne, zrozumiteľne a pokojne.Veľmi oceňujem jej flexibilitu,je ochotná pridať hodinu napr.pred písomkou, povzbudila ho, motivovala.Učí s ľahkosťou, hodina prebieha v priateľskej atmosfére.Zostávame verní a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Lenka J.

Lenka J.

Neoverená referencia

Pani Petra doučovala nášho syna SJL 4.rocnik. Veľmi príjemná a ústretová pani, ochotná nášmu synovi pomôcť. Práve vďaka nej a jej postrehom sme sa odhodlali dať syna vyšetriť a výsledkom je diagnostikovaná dysgrafia.

Marián S.

Marián S.

Neoverená referencia

I napriek tomu, že doučovanie sme mali zorganizované na poslednú chvíľu pred záverečnými písomkami. Peťa bola ochotná synovi flexibilne pomôcť. Vďaka nej syn úspešne zvládol pochopenie učiva a tak si na konci školského roka opravil priemer. Peťa bola vždy riadne na hodinu pripravená, mala veľa materiálov a testov, učila s ľahkosťou a efektívne. Vďaka uvoľnenej komunikácií vedela povzbudiť syna, aby sa nebál písomiek a veril si. Určite radi oslovíme Peťu i na ďalšie doučovanie. Ďakujeme Zuzana