Petra B.

Mgr. Petra B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 70% správ
70% 1 hod
Prijíma študentov

Petra B.

Prijíma študentov

Efektívne a ľahko vedené hodiny

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponúkam doučovanie pre Vaše deti zo slovenského jazyka a literatúry. Mám štátnu skúšku aj z psychológie, a preto viem nahliadnuť do osobnosti Vašich ratolestí a odhaliť príčinu problémov v učení, následne im pomôcť a individuálne sa im venovať.

Priprava detí na zápis do 1. ročníka ZŠ.

Rada Vám pomôžem. Cena od 15 e ...

Monitor, prijímacie skúšky a aj maturita bez ťažkostí...fyzicky aj online.

Od septembra 2023 cenovo výhodne balíky pre 9.ročník - príprava ma T9 a prijímacie skúšky, zápis v auguste. Viac mailom.

Online kurz - Monitor, prijímacie skúšky - október 2023 a január 2024 /intenzívne hodiny, cenovo výhodné balíky.

Možnosť fakturácie.

Ďakujem za dôveru.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (28)

+ Pridať referenciu
Juraj S.

Juraj S.

Neoverená referencia

p. Petra je super doucovatelka. Aj vdaka nej sa dcera dobre pripravila a nakoniec sa aj dostala na strednu skolu, na ktoru chcela ist.

Mpavlovova M.

Mpavlovova M.

Neoverená referencia

Petra doučovala môjho syna v druhom polroku 7.triedy.Vysvetľuje jasne, zrozumiteľne a pokojne.Veľmi oceňujem jej flexibilitu,je ochotná pridať hodinu napr.pred písomkou, povzbudila ho, motivovala.Učí s ľahkosťou, hodina prebieha v priateľskej atmosfére.Zostávame verní a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Lenka J.

Lenka J.

Neoverená referencia

Pani Petra doučovala nášho syna SJL 4.rocnik. Veľmi príjemná a ústretová pani, ochotná nášmu synovi pomôcť. Práve vďaka nej a jej postrehom sme sa odhodlali dať syna vyšetriť a výsledkom je diagnostikovaná dysgrafia.

Marián S.

Marián S.

Neoverená referencia

I napriek tomu, že doučovanie sme mali zorganizované na poslednú chvíľu pred záverečnými písomkami. Peťa bola ochotná synovi flexibilne pomôcť. Vďaka nej syn úspešne zvládol pochopenie učiva a tak si na konci školského roka opravil priemer. Peťa bola vždy riadne na hodinu pripravená, mala veľa materiálov a testov, učila s ľahkosťou a efektívne. Vďaka uvoľnenej komunikácií vedela povzbudiť syna, aby sa nebál písomiek a veril si. Určite radi oslovíme Peťu i na ďalšie doučovanie. Ďakujeme Zuzana

Broni M.

Broni M.

Neoverená referencia

Peťa doučovala môjho syna piataka slovenčinu. Bol to jeho prvý rok na slovenskej škole bolo to pre nás veľmi ťažké. Prvý pol rok mal inù pani doučovateľku ale sňou si moc nesadli. Vďaka Peťinmu prístupu,priateľskosti a pochopeniu už nemá môj syn obavy chodiť do školy a slovenská gramatika sa mu zdá byť zrozumitelnejšia . Určite oslovíme Peťu aj v tomto školskom roku. Vrelo odporùčam. Broňa M.