Austin P.

Austin P.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Austin P.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Prax od 09/2004 = vyššia efektivita, neučím sa na Vás ako učiť. Viem to a je to moj koníček.

  • 22 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  23 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 23 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj všetci.
Volám sa Austin a vyuke sa venujem od 9/2004 a od 2007 vediem aj online formu vyuky. Učím skupiny od 1 do 150 ľudí. Vekovo učím aktuálne rozhranie 4 až 71 rokov.
Venujem sa predmetom - účtovníctvo a ekonómia, matematika, fyzika, štatistika, ekonomické a manažérské predmety a samozrejme anglická jazyk.
Som absolventom odboru management a absolventom MBA studia v AJ v odbore Business Analytics,
AJ- používam pracovne, doučujem, súkromne - partner.
Zakladám si na jednoduchom výklade, praktickosti a priatelskej atmosfére.
To isté praktizuje aj vačšina mojich študentov - pracovitosť, úprimnosť, empatia a vzájomné pochopenie.


Predmety nie sú ťažké len je nutné ich trpezlivo a jednoducho podať.





Výuka je tč. možná len online. Prijimanie na STAT mám dočasne pozastavené!


Učím v SJ, ČJ, AJ - slovom aj písmom, čiastočne U.J, v kombinácií so SJ ( len slovne) a čiastočne ŠP.J.(len slovne)

5 dôvodov, prečo je dôležité využívať legálneho poskytovateľa a nie tzv. "službu načierno a bez dokladu".

1. Profesionalita a záruka kvality: Legálni doučovatelia často majú relevantné vzdelanie a špecializáciu v danom odbore. Vďaka tomu vám môžu poskytnúť odborné vedenie a kvalitné materiály. Nezúčastnení "načierno doučovatelia" nedokážu garantovať rovnakú úroveň kvality a často nemajú adekvátne znalosti.

2. Bezpečnosť: S legálnym poskytovateľom máte istotu, že osoba, ktorá vstupuje do vášho domova alebo pracovného prostredia, alebo je s Vami v kontakte online, je overená a spolahlivá. Zároveň pri službe načierno doučovatelia aj študent/zákonný zástupca porušujú zákon - hlavne trestný zákon. Vždy vyžadujte daňový doklad - faktúru. Je omyl si myslieť, že úrady to nekontrolujú a neriešia!

3. Zákonná ochrana: Riadne registrované doučovacie spoločnosti dodržiavajú platné právne predpisy. To vám prináša väčšie bezpečie v prípade možných komplikácií.

4. Právna a finančná zodpovednosť: V prípade akýchkoľvek sporov alebo problémov s doučovateľom máte väčšiu šancu na riešenie situácie, ak je legálne registrovaný. Zákonné postupy chránia vás, ale aj samotného poskytovateľa doučovania.

5. Podpora ďalšieho rozvoja: Registrácia legálneho doučovateľa znamená, že podporujete rozvoj malého podnikania a vzdelania. Tým prispievate k stabilizácii ekonomiky a kvalite vzdelávacích služieb.


Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Skúšobné lekcie sú možné len na niektoré predmety. Informuj sa v správe. Rezervácie prosím robiť napriamo so mnou, aby sme sa vyhli časovej kolízií. Teším sa na teba.

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

23 € / 55 min
Štatistika pre vysoké školy

Pre rezerváciu ma najprv kontaktuj, aby sme sa vyhli kolízií. Štatistika výpočtami a vybrané programy.

35 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
David T.

David T.

Neoverená referencia

Doučovatele Austina mohu jedině doporučit. Skvělá a rychlá komunikace, dobře vedené online hodiny. Naučil mě vše, co jsem požadoval za poměrně rychlou dobu. Velmi sympatický přístup! Neváhejte kontaktovat!

Inna B.

Inna B.

Neoverená referencia

Pána Austina by som mohla odporučiť. Mala som s ním doučovanie matematiky na prijímacie skúšky z matematiky na ČVUT a plus k tomu všetkému, prípravu na nostrifikačnú skúšku z matematiky. A to s tým, že som mala na tieto prípravy 2-3 týždne..2000 . Je to strašne málo času, a ešte z toho, že v matici som "nula" a strednú školu som skončila pred 10 rokmi. Som veľmi vďačná pánom doučujúcim, že sa vzal za moju prípravu, všetko mi vysvetlil, hlavne dostupy, zrozumiteľne a pripravil ma na skúšky. Chcela by som pána Austina odporučiť aj cudzincom, ktorý potrebujem doučovanie a nevedia veľmi dobre české alebo slovenské jazyky. Pán Austin vie vysvetliť pekne všetko, aj ten rozdiel v matematike, čo existuje, keď ste strednú školu vyštudovali v zahraničí.

Marek B.

Marek B.

Neoverená referencia

Nečakal som, že by bolo možné zvládnuť prípravu na skúšku z účtovníctva za menej ako týždeň no vďaka doučovaniu sa skúška úspešne podarila. Austin má super prístup k študentom, veľmi jednoducho a zrozumiteľne dokáže vysvetliť aj zložité témy, ktoré som z prednášok nepochopil taktiež ma veľmi príjemne prekvapila časová flexibilita a aj možnosť doučovania počas víkendu. Každý kto uvažuje nad doučovaním určite odporúčam.

Veronika W.

Veronika W.

Neoverená referencia

Skvelý doručovateľ rýchlo a jednoducho vysvetli aj zložite veci. Vďaka nemu som zvládla skúšku.

Renata V.

Renata V.

Neoverená referencia

Mohu jenom doporučit, Austin je velmi dobrý učitel. Dceru doučuje fyziku a velmi se zlepšila.

Zodpovedané otázky (17)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Austin P.

dodatočná výrobná kapacita

ako vypočítam dodatočnú výrobnú kapacitu v MW ak mám 14ks fotovoltaických panelov s menovitým výkonom do 10kW a s celkovým výkonom 5460Wp?

Austin P.

Slovná úloha-sústava rovníc 4 neznáme

Dobrý deň,potrebujem veľmi súrne pomoc. Netuším,ako to mám vypočítať a zajtra píšem z toho test!!!!!Plsss pomoc,ĎAKUJEM Slovná úloha: Ciferný súčet štvorciferného čísla je 10. Ak vynásobíme dvoma, ciferný súčet nového čísla bude 11. Ak číslo vynásobíme troma, ciferný súčet bude 21. Ak číslo…

Austin P.

instagram ucet

Zdravim, moj problem je, ze som si vytvorila firemny profil na instagrame ktory mal byt pod jednou zastitou aj s mojim osobnym profilom. Ked som dokoncila vytvorenie uctu, objavila sa mi kolonka "lutujeme, naskytol sa problem" tak som ten ucet isla vytvorit este raz, no meno uz bolo zabrate a…

Austin P.

obn

Dobrý deň, prosím, hľadala som, ale nenašla som na internete nič k téme: Systémy verejnej služby (pojem, druhy, charakteristika)

Austin P.

Mikroenokomika

Vedel by mi niekto poradiť s týmito otázkami. Zapiste pomoci podminek (rovnosti, nerovnosti nebo slovne), ze plati následujici souvislost: A) firma je alokache efektivni, ale neni v rovnovaze B) Zapiste pomoci podminek (rovnosti, nerovnosti nebo slovne), ze plati následujici souvislost: pri trini…