Katarina H.

Katarina H.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Skúšobná lekcia zadarmo

Katarina H.

Skúšobná lekcia zadarmo

Online lekcie talianskeho jazyka priamo z Talianska

  • 5/5 (hodnotilo 19 študentov)
  • 105 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som kvalifikovaná učiteľka talianskeho jazyka. Už 16 rokov žijem v Taliansku, kde vyučujem taliansky jazyk cudzincov. Ponúkam online lekcie.

Ciao!

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (14)

+ Pridať referenciu
Nikola D.

Nikola D.

13 odučených lekcií

Katka je vynikajúca a trpezlivá učiteľka, ktorá ma vždy výborne motivuje. Hodiny s ňou sú veľmi živé a príjemné, učenie jazyka ma vďaka Katke veľmi baví. Za desať lekcií, vrátane úvodnej/zoznamovacej už dokážem viesť konverzáciu po taliansky na základnej úrovni. Ďakujem :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za referenciu! Grazie!

Lucia A.

Lucia A.

12 odučených lekcií

Katka je skvely ucitel a aj skvely clovek. Lepsie som si naozaj nemohla vybrat. Je pokojna a trpezliva-nema to so mnou vobec lahke :) Chvali i najmensi uspech,pokrok a naopak ak su nedostatky,vie motivovat. Kazda hodina je zazitok . A Katku som nasla vdaka tymto uzasnym a PRAVDIVYM hodnoteniam. Dakujem ,grazie Katka

Odpoveď doučovatela:

Grazie a te, Lucka! Avanti così nello studio!

Yuliya B.

Yuliya B.

11 odučených lekcií

Chcem sa velmi podakovat Katke za vsetky hodiny talianciny ktore sme mali. Je velmi mila, pozitivna a profesionalna! Taktiez obdivujem jej flexibilitu a trpezlivost. Hodiny s nou su vzdy zaujimave a dozvedela som sa vela o talianskej kulture. Mali sme sice zatial len 20 hodin, ale uz dokazem pracovat s textami levelu A2. Grazie!

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem! Je skvelé mať takú šikovnú študentku, len tak ďalej! Držím palce!

Eva G.

Eva G.

5 odučených lekcií

Dobrý deň prajem, ja môžem napísať referenciu iba čo mi syn povie. Katka doučuje môjho syna - chlapec je nadšený - čo nepochopí na hodine v škole Katka mu to dokonale vysvetli. Je priateľská a komunikácia s ňou je prirodzená. My sme až nadmieru spokojný. Pekný deň všetkým.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za milé slová!

Stanka C.

Stanka C.

4 odučené lekcie

Katka je úžasná učiteľka, na hodiny s ňou sa veľmi teším. Sú vždy iné, plné nových a užitočných fráz a sú aj veľmi pestré. Prispôsobuje ich môjmu vkusu, preferenciám, potrebám. Dokáže doplniť o množstvo zaujímavostí, ktoré Vás pohltia, prekvapia ale aj nakopnú. Veľmi sa teším, že mám hodiny s Katkou. Je veľmi komunikatívna, sympatická, inšpiratívna, obohacujúca a srdečná. čo sa týka jazyka tak je naozaj veľký profesionál. Teším sa a moc ďakujem :)

Odpoveď doučovatela:

Grazie di cuore, Stanka!

Fotky a certifikáty