Branislav Š.

Branislav Š.

Odpovedá do 17 hodín, na 100% správ
100% 17 hod
Prijíma študentov

Branislav Š.

Prijíma študentov

Doučovanie MAT/FYZ/INF pre ZŠ/SŠ/VŠ

Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Mám vyštudované bakalárske štúdium všeobecnej fyziky na UPJŠ v Košiciach a bakalárske štúdium estetiky na FF UK v Prahe. Päť rokov som pôsobil ako učiteľ informatiky na osemročnom gymnáziu v Prahe, následne som rok súkromne doučoval predmety angličtina, matematika, informatika a pôsobil som ako sprievodca cestovným ruchom v Prahe pre anglicky hovoriacich turistov. Momentálne žijem v Košiciach, kde sa súkromnému doučovaniu venujem už sedem rokov (tzv. "Počet odučených lekcií" v mojich referenciách nezodpovedá skutočne odučeným hodinám, zaznamenáva počet lekcií zaplatených priamo skrze tento web); zameriavam sa predovšetkým na predmety matematika, fyzika a informatika/programovanie. Ponúkam priebežné doučovanie ako aj prípravu na prijímačky, skúšky a ďalšie testy. Vedľa prírodných vied ponúkam aj hodiny anglickej konverzácie. Nakoľko nevyužívam priamu platbu lekcií cez tento portál, prosím oslovte ma správou, nie tzv. "rezerváciou hodiny."

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Rastislav M.

Rastislav M.

Neoverená referencia

Ako pravidelne navštevujúci študent môžem len odporúčať. Vysoká kvalita, odbornosť, trpezlivosť, a nadšenie pre danú tému robia každú hodinu zaujímavou.

Timotej P.

Timotej P.

Neoverená referencia

Top učitel ktorého by si žiak mohol len priať keďže ako jeden za mala učiteľov dokáže opäť prebudiť nadšenie z učenia sa aj z predmetu ktorých študent už nemusí.

Denisa F.

Denisa F.

Neoverená referencia

Braňo je super odporúčam každému hlavne je trpezlivý a ústretový:)

Vladimira H.

Vladimira H.

Neoverená referencia

Velka spokojnost. Ustretovy, trpezlivy, zrozumitelne vysvetluje. Vzdy odchadzame od neho s dobrym pocitom

Martina I.

Martina I.

Neoverená referencia

odporúčam, veľka spokojnosť. ochotný, ústretový.

Fotky a certifikáty