Nina K.

Nina K.

Odpovedá do 37 hodín, na 90% správ
90% 37 hod

Popis

Ahoj. Volám sa Nina. Mám vyštudovanú angličtinu a japončinu v Olomouci a Londýne (okrem štátnic z jazykov mám i rôzne certifikáty - IELTS, JLPT). Mám dlhoročné skúsenosti s výučbou/doučovaním anglického jazyka na Slovensku, v Čechách, i v Japonsku, kde som niekoľko rokov žila a pracovala (i momentálne pracujem ako učiteľka na základnej škole a lektorka v jazykovke).

Učím konverzačnú angličtinu, angličtinu pre business, doučujem deti na školách, či pripravujem na maturity, viem pomôcť s vysokoškolskou angličtinou (academic writing, lingvistika - morfológia, syntax, atd). Tiež učím japonský jazyk hlavne začiatočníkov a mierne pokročilých. K obom jazykom samozrejme patria reálie, ktoré sú rovnako dôležité ako gramatika či iné časti jazyka.

Taktiež viem zabezpečiť hodiny konverzácie s rodenným Japoncom (či už zamerané na denné situácie alebo i business) pre študentov japončiny (úroveň mierne-pokročilý až pokročilý).

Vítam študentov všetkých vekov i úrovní jazyka - od detí po seniorov, od úplých začiatočníkov po pokročilých. Hodiny vždy pripravujem podľa požiadaviek každého študenta tak, aby najlepšie sadli cieľu, za ktorým ide. Zároveň vždy chcem, aby si študenti hodinu užili a snažím sa každú poňať hravo. Sama viem, že bez zábavy je často ťažké zostať dlhodobo motivovaný.


Cena hodiny je rozdielna v závislosti na jazyku a individuálnych požiadaviek študenta. Prvá skúšobná 40 minutová hodina zdarma. Bezplatné zrušenie hodiny do najneskôr 24 hodín pred začiatkom rezervovanej hodiny (menej ako 24 hodín = 25% z ceny, nezrušená hodina = plná cena). Online hodiny sú samozrejmosť (Skype, Zoom, atd).

Neváhajte mi prosím napísať a zistiť viac. Teším sa na všetky správy.

Momentálne neprijímam nových študentov, no v prípade záujmu mi i tak prosím napíšte - môj rozvrh sa môže zmeniť kedykoľvek a možno Vám budem schopná ponúknuť hodinu. Na Vašu správu určite vždy odpíšem, zaevidujem ju a potom Vám spätne znova napíšem, keď sa miesto na hodinu uvoľní. V prípade o záujem o konverzačné hodiny s rodenným Japoncom, prosím píšte kedykoľvek. Ďakujem.