Richard J.

Richard J.

Odpovedá do 11 hodín, na 20% správ
20% 11 hod
Prijíma študentov

Richard J.

Prijíma študentov

Kvalitná výučba nemčiny a angličtiny za primeranú cenu

  • Doučuje aj online
  • Od  17 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som absolvent katedry germanistiky , nederlandistiky a škandinavistiky Filozofickej fakulty UK a držiteľ Cambridge B2 First Certificate s trinásťročnou praxou vo výučbe cudzích jazykov.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Marek K.

Marek K.

Neoverená referencia

Som maximálne spokojný....lektor je na hodinu vždy pripravený.....je ochotný a pripravený zodpovedať / vysvetliť všetky otázky ohľadom nemčiny....vďaka týmto hodinám sa mi darí napredovať v nemeckej konverzácii......určite odporúčam

Ivan L.

Ivan L.

Neoverená referencia

Pán Jelínek je vynikajúci lektor. Môžem ho len odporučiť. Moja nemčina sa vďaka jeho pomoci dramaticky zlepšila už po niekoľkých hodinách. Je teraz oveľa lepšia než bola po niekoľkých rokoch života v Nemecku. Vtátane slovnej zásoby a znalosti konceptov. Nemám problém komunikovať s kýmkoľvek. Pán Jelínek má veľký talent na učenie a viditeľne sa snaží spraviť naše hodiny tak príjemné a efektívne, že sa na ne vždy teším a (nikdy by som si nebol nemyslel že toto poviem, ale) užívam si učenie sa nemčiny. Jeho flexibilná učebná metóda v kombinácií s neuveriteľne hlbokou znalosťou jazyka je veľmi efektívna a robí z neho naozaj inšpiratívneho lektora. Čo sa týka logistiky, je s pánom Jelínkom veľmi jednoduché komunikovať. Je flexibilný a dokáže prispôsobiť čas hodín a ich obsah proaktívne podľa potreby. Disponuje veľkou škálou kvalitných materiálov a pripravuje dodatočné zdroje podľa potreby tak, že sú cielené presne na to čo potrebujem. Tiež sa pravideľne pýta na spätnú väzbu a je jej otvorený. Mal som veľké šťastie že som natrafil na pána Jelínka a mal na mňa čas. Odporučil by som skúsiť s ním hodinu a nebudete ľutovať.

Renáta L.

Renáta L.

Neoverená referencia

Moje rozhodutie zdokonaliť sa v nemeckom jazyku ma doviedli až sem na túto stránku, kde som narazila na tohto pána lektora. Dnes mu touto cestou chcem poďakovať, pretože za takú krátku dobu cca 10mesiacov som svoju úroveň jazyka zlepšila - viem konverzovať a taktiež aj písomnou formou sa dorozumieť s nemecky hovoriacim človekom. Sama som neverila, ale aj po každom stretnutí s mojim lektorom som bola nadšená, čo dokáže naučiť študenta, ktorý má o výučbu nemeckého jazyka záujem. Preto vám odporúčam práve toho lektora, ak máte chuť a vôľu napredovať v nemeckej komunikácii. Pán Jelinek je skvelý učiteľ, správny človek a úžasný pedagóg. Renáta L. - 16.7.2021

Christian L.

Christian L.

Neoverená referencia

Po štvormesačnom intenzívnom kurze NJ vo Viedni, kde som stihol prebrať značné kvantum novej látky a širokú slovnú zásobu, mal som potrebu tento objem precvičovať osobne súkromne s lektorom počas konverzačných hodín. Tu som mal vskutku šťastnú roku, keď som oslovil p. Richarda Jelínka, s ktorým som sa rýchlo dohodol a som mu naozaj vďačný, že akceptoval moje požiadavky a predstavy, pričom mi vyšiel maximálne v ústrety. Teraz s odstupom vyše roka, čo ma doučuje, musím priznať, že predčil moje prvotné očakávania aj moje prvotné dojmy z uvedených referencií, na základe ktorých som ho oslovil. Som naozaj veľmi spokojný, Richard je vskutku veľmi skúsený a odborne zdatný. Je schopný hodiny cielene prispôsobovať mojim znalostiam, rýchlosti ako napredujem a najmä kam sa chcem a potrebujem posunúť. Absolvoval som doteraz kurzy aj v Bratislave / Goetheho Institute / aj vo Viedni, ale ak sa chce niekto učiť Nj správne a efektívne, rozhodne odporúčam osloviť Richarda, nebude sklamaný, práve naopak..

Lenka J.

Lenka J.

Neoverená referencia

Pan Jelinek je vyborny lektor nemeckeho (nie len) jazyka so vsetkymi vlastnostami skveleho pedagoga: - dokaze jednoducho vysvetlit ucivo (gramatiku, slovne spojenia s mnozstvom uzitocnych prikladov) - tempo vyucby prisposobi potrebam studenta (niektore temy idu lahsie,tam spomalime, ine rychlejsie ..) - hodiny su site na "ziaka" (pamata si, s cim mal student problem a vracia sa k tomu, aby si to precvicil) - ponuka roznorodost tem a siroku slovnu zasobu - je neskutocne trpezlivy Chcela by som este vyzdvihnut jeho flexibilitu - vzdy sa da dohodnut na posunuti/ napasovani kurzu dla potrieb. Lekcie s nim su vzdy plne novych poznatkov a zaroven su velmi prijmene stravenym casom. Vrelo odporucam.

Fotky a certifikáty