Viktor V.

Viktor V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Viktor V.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Online angličtina jednoducho a zrozumiteľne 🇬🇧

  • 5/5 (hodnotili 3 študenti)
  • 10 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  8 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 8 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj,

Ponúkam vyučovanie/doučovanie anglického jazyka.Na mojich hodinách sa snažím, aby boli zábavné, trpezlivosť je pre mňa kľúčová a dávam veľký dôraz na komunikáciu - to považujem za najdôležitejšie pri učení sa cudzieho jazyka. Každý študent je pre mňa jedinečný, a preto sa vždy sústredíme na tvoje konkrétne potreby a podľa toho vytvorím hodinový plán.Na komunikáciu so študentmi používam aplikáciu Discord.

V prípade zrušenia lekcie menej ako 24 hodín vopred sa ráta ako odučená.

❗VOĽNÉ TERMÍNY NA LEKCIE ❗
Prosím napíšte mi správu,ak máte záujem o lekcie AJ.

V hodinovej sadzbe sú zahrnuté nasledujúce služby:

●Príprava materiálov a plánovanie každej vyučovacej hodiny.
●Zasielanie potrebných výučbových materiálov prostredníctvom e-mailu.
●Pravidelné zasielanie cvičení a ich následná kontrola.

Ponúkam rôzne typy lekcií s cenami, ktoré nájdete nižšie.

Kto som? 👨🏻‍💻

Volám sa Viktor, mám 22 rokov a momentálne študujem učiteľstvo anglického jazyka a literatúry v bakalárskom ročníku. S angličtinou som v kontakte denne. Môj materinský jazyk je slovenčina, plynule ovládam aj maďarčinu a angličtinu. Z nemčiny som maturoval na úrovni B1 a v minulosti som sa tiež zúčastnil lekcií taliančiny.Okrem jazykov mám rád cestovanie,čítanie a šport.

Myslím si,že každý jazyk sa dá naučiť,či už ako samouk alebo pomocou učiteľa.Ak si myslíš,že potrebuješ moju pomoc,neváhaj ma kontaktovať.

Teším sa na spoluprácu! :)

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Skúšobná lekcia slúži na zoznámenie sa. Na lekcii zistíš, či ti moja forma výučby vyhovuje.Porozprávame sa o tom čo od našej spolupráce očakávaš,či sa chceš zamerať skôr na gramatiku,slovnú zásobu alebo konverzáciu.Môžeme sa dohodnúť aj na témach na naše ďaľšie stretnutia.

Zadarmo / 15 min
Lekcia Maxi

15 € / 60 min
Lekcia Maxi Plus

"LEKCIA MAXI PLUS" s trvaním 90 minút je intenzívny kurz angličtiny, ktorý študentom poskytuje dostatok času na dôkladné štúdium jazyka. Tento formát lekcie je navrhnutý tak, aby umožnil hlboké porozumenie a posilnenie jazykových zručností.

20 € / 90 min
Lekcia Midi

12 € / 40 min
Lekcia Mini

"30-minútová konverzácia v anglickom jazyku" je krátka a intenzívna lekcia určená pre tých, ktorí majú obmedzený čas, no chcú sa sústrediť na rozvoj svojich konverzačných schopností v angličtine. Tento formát lekcií je ideálny pre tých, ktorí si želajú v krátkom čase posilniť svoju schopnosť hovoriť v anglickom jazyku a získať väčšiu istotu v konverzáciách. Lekcia sa zameriava na praktické používanie anglického jazyka a poskytuje študentom príležitosť zdokonaliť svoje schopnosti rýchlo a efektívne.

8 € / 30 min
Saturday English Boost (Sobotný posun v angličtine)

Tento typ lekcií môže byť vhodný pre tých, ktorí majú voľno v sobotu a chcú využiť tento čas na zdokonalenie svojich jazykových schopností.

20 € / 60 min

Referencie (20)

+ Pridať referenciu
Erika R.

Erika R.

7 odučených lekcií

Veľmi dobrý prístup k deťom.Vždy kvalitne pripravený,trpezlivý a pozitívne naladený. Taktiež je veľmi flexibilný,čo sa týka času. Vrelo odporúčam každému. :)

Eva R.

Eva R.

1 odučená lekcia

Konečne som našla vynikajúceho a zodpovedného učiteľa angličtiny, s ktorým môžem konverzovať o všetkom. Hodiny s ním sú zaujímavé, nikdy sa na nich nenudím, vždy sa naučím niečo nové a odkedy mávame spolu hodiny, angličtina sa mi už nezdá taká nezrozumiteľná a nedosiahnuteľná. Na každú hodinu sa teším. Odporúčam každému, kto chce urobiť pokroky v angličtine. Thank you, Viktor!

Maruška B.

Maruška B.

1 odučená lekcia

Viktor doucuje moju 10rocnu dceru.Hodiny su prisposobene veku a tempu a potrebam dietata.Velmi dobra komunikacia ako s dietatom tak aj s rodicom.Konecne doucovatel ktory da spatnu vazbu rodicovi takze mam prehlad co dieta prebera a v com ma medzery.Viktor je na hodiny vzdy pripraveny.Hodiny nie su stereotypne takze dcera sa tesi na kazdu dalsiu hodinu co ju caka.

Zuzana G.

Zuzana G.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť s lektorom. Obe deti (10r. a 12r.) hodiny angličtiny bavia, nenudia sa pri nich. Veľa sa rozprávajú,vždy na inú tému. Deťom necháva Viktor i možnosť vybrať si z tém ktoré ich zaujímajú. A taktiež spokojnosť čo sa týka flexibility hodín zo strany lektora. Odporúčame 🙂

Kristina J.

Kristina J.

Neoverená referencia

Veľmi som spokojná ,že som vybrala Viktora na doucovanie pre môjho 12 ročného syna :)Syn sa konečne teší na doucovanie ,Viktor je kamarátsky a výsledky odkedy ho doucuje sú vynikajúce .Syn sa veľmi zlepšil začo som veľmi vďačná:)

Fotky a certifikáty

Blogy (6)

British VS American English-Education

   There are many varieties of English other than British and American. All of those other varieties are intrinsically just as worthy of study and use as British and American. But these two…

Clichés

Clichés are an established feature of the English language, being particularly common in spoken English Language and informal written contexts. People tend to use them unconsciously and most of us…

Words Liable to be Confused 1

Some words with totally different meanings are liable to be confused, often, but not always, because they are pronounced similarly or have similar spellings. Below is a list of words which are often…

Phrasal verbs / Idioms / Vocabulary- FOOD

PHRASAL VERBS:Pack away = eat a lot of food Dine out = eat at a restaurant Live on = eat only a particular type of food Pick at = eat unwillingly Polish off = finish all of a particular dish or…

Anglické idiomy a slangové slová 1

Pekný deň prajem každému nadšencovi anglického jazyka, Ak si jeden z "nás",čítaj dalej lebo v tomto článku sa dozvieš slangy a idiomy,ktoré si (možno) nevedel.Počas prípravy som bol sám…

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Viktor V.

Pomoc s úlohou-angličtina

Dobrý deň,potreboval by som pomôcť s vysokoškolskou angličtinou.Ďakujem za každú odpoved.ASAP.