Eva B.

Eva B.

Odpovedá do 4 hodín, na 100% správ
100% 4 hod
Skúšobná lekcia zadarmo

Eva B.

Skúšobná lekcia zadarmo

🇬🇧 Angličtina online prispôsobená tvojim potrebám

  • 5/5 (hodnotili 4 študenti)
  • 45 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj,

Ponúkam hodiny angličtiny prispôsobené tebe tak, aby si sa posúval a zlepšoval v oblastiach, ktorých to najviac potrebuješ. Hodiny vytváram pestro - súčasťou sú rôzne konverzačné aktivity, články, cvičenia, videá či obrázky. Dbám ako na gramatiku, tak hlavne na to, aby si veľa času rozprával/a. Je pre mňa tiež dôležité, aby ťa hodiny bavili a niesli sa v priateľskej, bezstresovej atmosfére, kde sa nebudeš báť robiť chyby, pretože tie sú prirodzenou súčasťou učenia.

🔴 Miesto rezervovania lekcie cez doučma rezervačný systém ma prosím najprv kontaktuj cez správu, aby sme sa dohodli. Voľné časy sú len orientačné.🔴

✅ Z našich hodín môžeš získať:
• Zlepšenie konverzačných schopností - cez prirodzené konverzácie, konverzácie na témy pre teba aktuálne, situačné role-plays
• Vylepšenie gramatiky jej aktívnym používaním
• Rozšírenie slovnej zásoby z rôznorodých tém
• Frázy ktoré budeš môcť využívať v bežnom živote
• Prípravu na pracovný pohovor, maturitu..

📝 Všetky potrebné materiály ti poskytnem z kvalitných zdrojov, a budeš ich mať v online podobe, kde k nim budeš mať vždy ľahký prístup.

Mám skúsenosti aj s deťmi aj dospelými, s prípravami na maturitu, všeobecnou aj pracovnou angličtinou.

➡️ Či už sa potrebuješ rozhovoriť po dlhej dobe nevyužívania jazyka, vylepšiť gramatiku, alebo dostať angličtinu na vyššiu úroveň kvôli škole, práci alebo cestovaniu - verím, že spoločne sa nám to podarí.

🌻Prvá úvodná hodina (20-30min.) je ZDARMA. Tam zistím tvoje potreby a ciele, ako aj úroveň, a podľa toho budem hodiny ďalej plánovať.

💻 Doučovanie prebieha výhradne online cez Google Meet (alebo cez čo sa dohodneme).

🙋🏻O mne:
Som študentkou psychológie na vysokej škole v Prahe a doučovaniu sa venujem popri štúdiu už pár rokov. S angličtinou som mala úzky kontakt už od detstva, kedy som chodila 3 roky na anglickú školu s native speakermi. Počas strednej školy som jeden rok žila vo Veľkej Británii na štipendijnom akademickom pobyte, kde som angličtinu využívala neustále. Zmaturovala som na Bilingválnom gymnáziu C.S. Lewisa z angličtiny na úrovni C1. Mám spravený certifikát CAE na najvyššej úrovni C2.

V prípade záujmu ma neváhaj kontaktovať do správy.

Teším sa na spoluprácu! :)
Eva

---------
📝 Viem ponúknuť aj pomoc s písomnými prácami, esejami, personal statementom a podobne. (pozn.: ponúkam pomoc s písaním, skontrolovanie gramatiky, poradenie so štruktúrou a štylizáciou, ale nenapíšem celú prácu za vás.)
✍️Taktiež viem pomôcť s prekladmi. Cena dohodou.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Úvodný hovor, diskusia o cieloch a predstavách, skúsenostiach s jazykom a úrovni, ukázanie materiálov.

Zadarmo / 20 min
Štandardná lekcia

20 € / 55 min
Konverzačka

Kratšia lekcia zameraná čisto na konverzáciu

12 € / 30 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Samo K.

Samo K.

17 odučených lekcií

Skvela doucovatelka, velmi ochotna, vzdy poctivo pripravena, a konverzacie s nou su zaujimave a podnetne. Ponuka kvalitnu vyucbu anglictiny a zaroven prijemny pristup.

Laura J.

Laura J.

16 odučených lekcií

Evka ma ešte pred časom pripravovala na maturitné skúšky z biológie a musím povedať, že je naozaj skvelá. Učivo vie zrozumiteľne vysvetliť, je ochotná pomôcť s čímkoľvek a pre mňa najdôležitejšie, učí v odľahčenej a priateľskej atmosfére. Je veľmi milé a sympatické dievča, takže spriateliť sa netrvalo dlho :) Má kvalitné a systematické materiály, čo je veľké plus. Ja by som určite nemenila!

Zuzana M.

Zuzana M.

6 odučených lekcií

Hodiny angličtiny s Evou mám veľmi rada. Pomohla mi prekonať môj strach z rozprávania a teraz mi to ide omnoho ľahšie. Prináša zaujímavé témy na konverzácie a vďaka novým slovíčkam sa mi zlepšila aj slovná zásoba. Vždy je poctivo pripravená a materiály mi posiela vopred. Gramatiku vysvetľuje zrozumiteľne, takže tomu vie pochopiť aj niekto ako ja, komu to ide pomalšie. Oproti hodinám v škole ma konečne angličtina baví, teším sa na každú hodinu.

Alexandra R.

Alexandra R.

3 odučené lekcie

Veľmi milá a sympatická baba pri ktorej som sa postupne prestala báť otvoriť ústa a rozprávať po anglicky:)

Alica P.

Alica P.

1 odučená lekcia

Evka je veľmi zlatá a príjemná, doučovala ma na maturity, ktoré som zvládla bez stresu😎určite doporučujem. Nemám angličtinu rada, no vďaka nej som sa s ňou apsoň kúsok skamarátila.

Fotky a certifikáty